Antena Căutare

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2, fotografiați în Biserică. Cum arată perechea și ce a scris tânăra la descrierea imaginii

Bianca și Mihai formează unul dintre cele mai puternice cupluri din casa Mireasa sezon 2. Cei doi au întâmpinat mai multe dificultăți în competiția matrimonială, însă au rezolvat problemele în afara competiției.

bianca si mihai de la mireasa sezon 5 imbracati de gala, in negru Galerie
Bianca și Mihai formează unul dintre cele mai puternice cupluri din casa Mireasa sezon 2. Cei doi au întâmpinat mai multe dificultăți în competiția matrimonială, însă au rezolvat problemele în afara competiției. | Antena 1

Bianca s-a mutat la Constanța la câteva luni de la ieșirea din competiția Mireasa, iar de atunci, ea și Mihai sunt de nedespărțit.

Tinerii nu sunt foarte darnici pe rețelele de socializare, însă postează uneori poze de cuplu. Recent, Bianca a urcat în social media o fotografie care i-a umplut de speranță pe susținătorii lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine

Cum s-au pozat Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2

Bianca și Mihai apar în Biserică, foarte eleganți, semn că au participat la un eveniment plăcut. Ambii au zâmbetul pe buze și strălucesc parcă de fericire.

Fata poartă o rochie midi, cu imprimeuri geometrice și are o pereche de pantofi stiletto, cu fundă. De cealaltă parte, Mihai a ales o pereche de pantaloni eleganți, cămașă și sacou gri.

”Fericire”, a notat Bianca la descrierea fotografiei care a strâns aproape 3 mii de like-uri în mai puțin de 24 de ore.

”Frumoși, serioși, eleganți. Sa aveți o viata liniștita și frumoasa împreună!”, a scris cineva în comentarii. ”O primăvară frumoasă să aveți oameni frumoși la chip și la suflet ❤️❤️❤️”, a mai notat un alt susținător.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra, care a început după ce ea a fost eliminată

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat.

Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra, care a început după ce ea a fost elim... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x