Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra, care a început după ce ea a fost eliminată

Andreea a făcut un live pe rețelele sociale unde a fost întrebată ce părere are despre relația dintre Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5.

colaj de imagini cu alexandra, andreea si cosmin de la mireasa sezon 5 Galerie
Andreea a făcut un live pe rețelele sociale unde a fost întrebată ce părere are despre relația dintre Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5. | Antena 1

Andreea de la Mireasa sezon 5 a fost eliminată din competiția matrimonială după ce mamele au încălcat regulamentul și a plecat fata de pe ultimul lor.

În ultimele zile petrecute în casa Mireasa, Andreea și Cosmin au întâmpinat dificultăți și au ajuns la separare. Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsă de implicare și mama lui Cosmin, doamna Robertina, a intervenit pentru a-l face pe fiul său să renunțe.

Băiatul a făcut întocmai și Andreea s-a arătat dezamăgită de cuvintele folosite de doamna Robertina, care a dat de înțeles că ar fi o fata care îl trage în jos pe Cosmin.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 1 martie 2022. Discuții în contradictoriu între Aron și Perneș

Ce părere are Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra de la Mireasa 5

În ciuda faptului că lucrurile nu mai mergeau între ei, Cosmin a plâns la eliminarea Andreei. El a ținut-o strâns în brațe și i-a dăruit flori la plecare.

Însă, în seara respectivă, a dansat la petrecere cu Alexandra, spre nemulțumirea lui Aron. Băiatul a fost gelos, însă Cosmin și fata au negat faptul că ar fi existat priviri între ei.

Câteva zile mai târziu, Alexandra a decis să pună punct relației cu Aron. Atunci, Cosmin a recunoscut că o place și în ultima sâmbătă din februarie 2022, cei doi s-au sărutat.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte. Amândoi au aruncat cu amenințări și jigniri

În prima emisie live s-au declarat un cuplu, dar Andreea nu a avut numai cuvinte frumoase pentru cei doi.

”Cred că o să-mi pun acolo la status ”Cosmin și Alexandra””, a zis Andreea ironic, după ce a râs. ”Cosmin și Alexandra se merită unul pe celălalt. (...) Eu vreau să intru în casă, în primul rând să intru pentru mine. Ce să spun despre gesturile lor, ce aș putea eu să spun?! Oamenii asta au simțit, asta au făcut.. ce să zic eu despre gesturile alea?!”, a spus Andreea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce posta Andreea după ce a fost eliminată de la Mireasa sezon 5

”Bună seara dragii mei! După cum știți experiența emisiunii Mireasa pentru mine s-a încheiat astăzi, iar pe această cale vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine,iar mesajele frumoase pe care le-am primit mi-au dat putere și încredere să rămân în casă și să le arăt tuturor așa cum sunt. Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet pentru susținerea acordată.”, a scris ea pe Instagram.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce discuții au apărut între Nora și Leo după ce au apărut informații despre trecutul concurente... Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2, fotografiați în Biserică. Cum arată perechea și ce a scris tânăra la descrierea i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x