Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine

Pentru că Valentin a fost ales băiatul săptămânii, acesta a avut ocazia să iasă la un date cu Alina. Cei doi îndrăgostiți au primit o nouă șansă să se cunoască mai bine.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine Galerie
Alina a vorbit cu părinții ei, dar tatăl său a refuzat să discute cu ea | Antena 1

S-au bucurat de preparate bune, un vin alb și și-au adresat o mulțime de cuvinte care să-i lege și mai mult pentru drumul pe care au pornit împreună. Cei doi au discutat mai mult despre viitorul lor.

Au ciocnit în cinstea iubirii care îi unește. Alina i-a spus lui Valentin că a vorbit cu părinții ei și că tatăl său a fost supărat pe ea pentru că fumează și nu a dorit să-i adreseze niciun cuvânt.

Valentin i-a spus Alinei că trebuie să aibă încredere în el pentru ca relația lor să meargă mai departe. Băiatul a spus că trebuie să lase mai mult de la el și că este pregătit să facă față oricărei situații alături de ea.

Valentin: "M-am pregătit pentru tine toată viața, baby."

Concurentul i-a spus Alinei cât de frumoasă este și nu numai atât. I-a spus că este cea mai frumoasă fată din casă.

Între Alina și Valetin au existat discuții despre Larisa. Alina a spus că iubitul ei vorbește cam des despre Larisa, lucru care i-a dat de gândit. A declarat că nu este geloasă pe Larisa și că speră ca totul să rămână la nivel de glumă între Valentin și Larisa.

Alina și Valentin s-au sărutat

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 formează oficial un cuplu. Cei doi s-au sărutat și băiatul a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

Alina și Valentin s-au sărutat când își luau la revedere, în momentul în care ușile se închideau. Toată casa i-a aplaudat, însă cei doi au realizat mai târziu că au trecut la următoare etapă a relației lor.

Mai târziu, Valentin a supărat-o pe Alina și aceasta s-a retras pe terasă. Băiatul a încercat să o împace, însă nu a reușit.

La un moment dat, a mers în cameră și s-a întors cu un mic cadou. Așezat în genunchi, Valentin a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

”Da, vreau să fiu iubita ta”, a zis Alina. ”Da, suntem un cuplu”, au afirmat cei doi în emisia live din 21 februarie 2022.

La petrecerea de sâmbătă, 5 februarie 2022, Alina și Valentin au petrecut mult timp împreună. Băiatul i-a mărturisit că îl place, iar concurenta a decis să îi dea o șansă.

Este cunoscut faptul că Alina s-a declarat interesată de doi băieți: Leo și Valentin.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace... Mireasa 2022, sezon 5. Familia Norei a intervenit după ce au apărut imagini indecente cu ea: E terfelită prin noroi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x