Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine

Pentru că Valentin a fost ales băiatul săptămânii, acesta a avut ocazia să iasă la un date cu Alina. Cei doi îndrăgostiți au primit o nouă șansă să se cunoască mai bine.

Alina a vorbit cu părinții ei, dar tatăl său a refuzat să discute cu ea

Antena 1

S-au bucurat de preparate bune, un vin alb și și-au adresat o mulțime de cuvinte care să-i lege și mai mult pentru drumul pe care au pornit împreună. Cei doi au discutat mai mult despre viitorul lor.

Au ciocnit în cinstea iubirii care îi unește. Alina i-a spus lui Valentin că a vorbit cu părinții ei și că tatăl său a fost supărat pe ea pentru că fumează și nu a dorit să-i adreseze niciun cuvânt.

Valentin i-a spus Alinei că trebuie să aibă încredere în el pentru ca relația lor să meargă mai departe. Băiatul a spus că trebuie să lase mai mult de la el și că este pregătit să facă față oricărei situații alături de ea.

Valentin: "M-am pregătit pentru tine toată viața, baby."

Concurentul i-a spus Alinei cât de frumoasă este și nu numai atât. I-a spus că este cea mai frumoasă fată din casă.

Între Alina și Valetin au existat discuții despre Larisa. Alina a spus că iubitul ei vorbește cam des despre Larisa, lucru care i-a dat de gândit. A declarat că nu este geloasă pe Larisa și că speră ca totul să rămână la nivel de glumă între Valentin și Larisa.

Alina și Valentin s-au sărutat

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 formează oficial un cuplu. Cei doi s-au sărutat și băiatul a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

Alina și Valentin s-au sărutat când își luau la revedere, în momentul în care ușile se închideau. Toată casa i-a aplaudat, însă cei doi au realizat mai târziu că au trecut la următoare etapă a relației lor.

Mai târziu, Valentin a supărat-o pe Alina și aceasta s-a retras pe terasă. Băiatul a încercat să o împace, însă nu a reușit.

La un moment dat, a mers în cameră și s-a întors cu un mic cadou. Așezat în genunchi, Valentin a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

”Da, vreau să fiu iubita ta”, a zis Alina. ”Da, suntem un cuplu”, au afirmat cei doi în emisia live din 21 februarie 2022.

La petrecerea de sâmbătă, 5 februarie 2022, Alina și Valentin au petrecut mult timp împreună. Băiatul i-a mărturisit că îl place, iar concurenta a decis să îi dea o șansă.

Este cunoscut faptul că Alina s-a declarat interesată de doi băieți: Leo și Valentin.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace... Mireasa 2022, sezon 5. Familia Norei a intervenit după ce au apărut imagini indecente cu ea: E terfelită prin noroi...
Ultimele știri
x