Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și Armando, invitați speciali în gală

Andra și Armando au fost azi invitați speciali în casa Mireasa. Cei doi au povestit concurenților cum e viața după ieșirea din competiție.

Andra și Armando, câștigătorii primului sezon Mireasa Galerie
Andra și Armando formează un cuplu încă din emisiune, s-au plăcut de la început și au știut rapid că vor avea un viitor împreună | Antena 1

Andra și Armando formează un cuplu încă din emisiune, s-au plăcut de la început și au știut rapid că vor avea un viitor împreună. Cei doi au participat în primul sezon al emisiunii Mireasa.

Andra a ajuns la inima lui Armando, dar familia bărbatului nu era deloc de acord Andra. Sentimentele dintre ei au fost extrem de puternice și în ciuda avertismentelor au încălcat chiar și o regulă importantă a emisiunii.

Armando a fost eliminat, dar a reintrat în casă și cei doi au câștigat împreună primul sezon al emisiunii Mireasa. S-au căsătorit civil în competiție și au parte de o iubire fără compromisuri.

Acum, familia lui Armando au acceptat-o pe Andra, iar acum totul este bine în familia lor. Deși Andra este mai mare cu 9 ani decât Armando, dragostea lor a învins tot.

Cum au cheltuit banii din marele premiu

Concurenții din casa Mireasa sezonul 2 i-au ascultat cu mare atenție.

După ce au ieșit din competiție, cei doi s-au stabilit în București și nu au încetat să-și arate iubirea în fiecare clipă. Au luptat pentru relația lor chiar și atunci când nimeni nu le dădea nicio șansă.

Acum cei doi au două afaceri împreună. Un site de haine și o afacere cu aranjamente florale din săpun. Banii pe care i-au câștigat după emisiune i-au investit în dorințele lor.

Ce le-au spus concurenții din sezonul 2

Ștefania a fost prima care a ținut să-i felicite pe cei doi și le-a spus că deși nu îi cunoștea, transmit sentimente puternice.

Andra și Armando au spus că le plac concurenții din sezonul 2, că îi apreaciază pentru cum sunt și că sunt toți foarte frumoși.

Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții s-au deghizat și s-au distrat de minune... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca, mai sinceră ca niciodată față de Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x