Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a început să plângă în emisia live: ”Puteam să fac mai mult, dar n-am făcut-o”

Bianca și Mihai au discutat despre familiile lor și tragediile prin care au fost nevoiți să treacă.

bianca si mihai de la mireasa cand tanara plangea Galerie
Bianca și Mihai au discutat despre familiile lor și tragediile prin care au fost nevoiți să treacă | Antena 1

După difuzarea materialului, Bianca a mărturisit că are câteva regrete legate de relația cu părinții.

”Mă pedepsesc mai mult pentru timpul pe care nu l-am petrecut cu ea (n.r. mama sa). Aș fi putut face mai mult, dar nu am făcut-o. Cu siguranță am fost egoistă. În imaginația mea aveam impresia că o să fie pentru totdeauna, că o să am timp să trăiesc alături de ei, să stau mai mult cu ei.

Cu mama nu a fost nici măcar o îmbrățișare, să pot să o îmbrățișez, să-i spun că o iubesc. Cu tata la fel... era pe patul de moarte și nu puteam să spun nimic. Măcar atunci puteam să fac mai mult, dar nu am făcut-o. Sunt alegeri greșite pe care le facem.”, a povestit Bianca.

După moartea părinților ei, a mai explicat Bianca, renunțase la ideea de a-și întemeia o familie: ”Știam că e visul lor, iar ei nefiind aici... am zis, ce rost mai are?! De asta cred că am devenit așa rece. Sunt o persoană foarte rece.

M-a schimbat mult moartea părinților. Îmi e greu să mă exteriorizez, să spun ceea ce simt, cum mă simt, dacă simt ceva. Înainte eram mai deschisă, nu îmi era greu să vorbesc despre ceva. Acum parcă nu simt nimic.”

Bianca și-a pierdut ambii părinții într-un interval scurt

Bianca și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an și șase luni.

”E ultimul cadou de la mama înainte să moară. Nu am nici mamă, nici tată.”, le-a spus Bianca fetelor despre lănțișorul pe care îl poartă.

Concurenta și-a povestit, apoi, la testimoniale, drama: ”Mama a venit pe 14 decembrie, de ziua nepoțelei mele, trebuia să se întoarcă în mai. A murit în februarie, s-a pus să doarmă și nu s-a mai trezit. Ultimul nostru ontact a fost în biserică.”

”După un timp, mă sună fratele meu să-mi spună că tata se simte rău. În momentul ăla am decis să rămân în România, mi-a fost teamă să nu mai pierd pe cineva.”

Pe atunci, Bianca locuia în Italia, unde avea o afacere împreună cu fostul ei partener.

”Pierzând ambii părinți în un an și jumătate, voiam să stau mai mult timp lângă familie. Înainte ca mama să moară, avusesem un video apel cu două zile înainte. Spunea să vin în România, să fim cu toții la masă. Îl vedeam pe tata că nu e bine după moartea mamei. Nu ne așteptam să mergem la control și să ne lovească...”, a mai adăugat tânăra.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, sfătuit de fratele lui să stea departe de Ștefania. Ce i-a reproșat în privința Biancăi... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Ermina, afectată de părerile publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x