Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au aniversat 2 luni de relație. Cum a răsfățat-o fostul concurent

În ciuda faptului că ultimele săptămâni în casa Mireasa au fost tensionate pentru Mihai și Bianca, cei doi foști concurenți au o relație armonioasă în afara competiției.

În ciuda faptului că ultimele săptămâni în casa Mireasa au fost tensionate pentru Mihai și Bianca, cei doi foști concurenți au acum o relație armonioasă

Antena 1

Recent, Mihai și Bianca au aniversat două luni de relație, prilej cu care tânărul i-a organizat iubitei sale o surpriză care i-a adus zâmbetul pe buze.

Mihai i-a invitat pe toți cei dragi la restaurant și a pregătit pentru partenera sa un tort, pe care scria 2 BIMI. Cei prezenți au început să le cânte ”La mulți ani” și să aplaude.

Fosta concurentă s-a bucurat foarte tare și chiar a dansat de fericire lângă băiatul de care s-a îndrăgostit în show-ul matrimonial Mireasa sezon 2.

Citește și: Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

În aceeași zi, Bianca a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini cu iubitul său, la descrierea cărora a scris: ”Amor vincit omnia!”.

❤️Amor vincit omnia! ❤️

Publicată de Bianca Diac pe Miercuri, 31 martie 2021

Care este povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Liviu și Maria formează al doilea cuplu din casă! Ce au recunoscut în fața Simonei

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Bianca și Mihai nu s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

Mihai a ezitat și în cele din urmă a răspuns ”Da” când a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Bianca. De cealaltă parte, tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a se decide.

Citește și: Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile

Ea a spus ”Nu”, în ciuda încurajărilor care veneau din platou.

”Cum a susținut mereu, în ultimul moment eram nepregătită. Eram pregătită pentru a o lua de la 0, fără certuri, fără discuții. M-a surprins. Până să intrăm în emisiune, știam amândoi”, a spus Bianca.

Mihai a precizat că nu este dezamăgit de refuzul Biancăi, ba din contră.

Ultimele știri