Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile

Concurenții Mireasa din sezonul 3 au avut parte de o surpriză în mijlocul nopții, după ce s-au stins luminile - fetele au fugit spre casa băieților și au petrecut seara acolo.

colaj marian, andreea, mireasa simona Galerie
Ce au făcut concurenșii din casa Mireasa, sezonul 3, după ce s-au stins luminile | Antena 1

Surpriză în casa Mireasa în toiul nopții atunci când s-a stins lumina și concurenții au aflat că au la dispoziție doar 15 secunde pentru a merge oriunde vor ei.

Fetele nu au ezitat și au început să alerge imediat spre casa băieților, însă aceștia aveau alte planuri pentru cum voiau să-și petreacă acea seară.

Într-un final, cei mai mulți concurenți s-au aflat în aceeași casă și au petrecut o noapte ”ca în tabără”.

Ce s-a întâmplat în casa Mireasa, sezonul 3, după ce s-au stins luminile

Băieții au baricadat ușile și au păzit intrarea în casa lor pe ture și au montat chiar și ”capcane”.

Atunci când concurenții au auzit vocea care le spunea că au la dispoziție 15 secunde să meargă unde vor ei, fetele au intrat imediat în acțiune și au început să alerge spre casa băieților.

Citește și: Marian și Andreea formează al doilea treilea din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

În ciuda încercării lor de a-și baricada casa, băieții au fost ”invadați” de majoritatea fetelor, ce au alergat cât au putut de repede spre ei.

După ce și-au recunoscut înfrângerea, băieții au început să rearanjeze saltele prin casă, astfel încât să poată sta împreună toți pentru un mic joc cu provocări. Roxana și Costinela au fost singurele fete care au râmas la locurile lor și nu s-au băgat în fugă.

După ce fetele au ajuns în casa băieților, toți concurenții prezenți s-au așezat unii lângă alții și au început un joc cu provocări, care a rămas cu urmări pentru unii dintre concurenți.

În casa mireasa s-au auzit mai multe provocări și întrebări provocatoare. Printre alte,e Ana Maria a fost provocată să doarmă cu Vali în acea seară și Alina a fost provocată să îi facă ”o ventuză” pe gât.

Citește și: Ce fată a fost salvată de la eliminare în Gala de sâmbătă, 3 aprilie

Între timp, Marian și Andreea s-au bucurat de câteva momente singuri, în care au încercat să își dea seama cum vor putea dormi în acea seară, unul lângă altul. La un moment dat, Marian a scos și o cruce, pentru a asigura privitorii că nu se va întâmplă nimic periculos.

”Eu când dorm acasă, dorm dezbrăcată în mod normal,” a recunoscut Andreea în timp ce ea și Marian încercau să își dea seama cum vor putea dormi unul lângă altul.

După ce imaginile au fost difuzate, Simona a discutat cu toți concurenții ce s-a întâmplat seara trecută și a vrut să știe de ce au încercat băieții să baricadeze casa.

”Măi, vă e frică de fete?” a întrebat Simona după ce au fost văzute imaginile la televizor.

Unii dintre concurenți au recunoscut că au baricadat casa pentru că se temeau că fetele vor veni cu făină și ouă și că vor avea parte de o farsă, nu de o seara ”ca în tabără”, așa cum a fost descrisă de Simona.

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmin, Andreea și Marian, față în față. Ce și-au spus cei doi foști iubiți și concurentul... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria formează al doilea cuplu din casă! Ce au recunoscut în fața Simonei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x