Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

S-a anunțat al treilea cuplu din casa Mireasa, de această dată format din Marian și Andreea, ce au și dormit împreună cu o seară înainte.

colaj marian si andreea Galerie
Marian și Andreea au decis să formeze cel de-al treilea cuplu al competiției Mireasa, sezonul 3 | Antena 1

Seara în care s-au stins brusc luminile în casa Mireasa a adus surprize pentru concurenții sezonului 3.

În timp ce alți concurenți erau ocupați cu un joc de adevăr sau provocare, Marian și Andreea au stat departe de ochii curioșilor.

Deși inițial părea că cei doi doar au discutat întreaga seara, Simona a dezvăluit adevărul în timpul Galei - Marian și Andreea s-au sărutat.

Marian și Andreea au decis să formeze al treilea cuplu din casa Mireasa, în timpul Galei din 3 aprilie 2021

La fel ca în cazul celui de-al doilea cuplu, format de Liviu și Maria, Marian și Andreea au ezitat puțin să dea un răspuns clar atunci când au fost întrebați de Simona care e statutul relației lor, în cadrul Galei Mireasa din 3 aprilie 2021.

Marian a vrut să o lase inițial pe Andreea să dea un răspuns, însă aceasta a declarat că ”bărbatul trebuie să spună primul”.

Citește și: Blaze și Izabela au recunoscut că formează al patrulea cuplu! Cum s-au dat de gol cei doi

Într-un final, cei doi au decis să formeze cel de-al treilea cuplu din casa Mireasa, spre încântarea tuturor. Și doamna Malvina părea încântată de începutul relației fiului ei cu Andreea, așa cum a spus și in fața Simonei.

Liviu și Maria au format cel de-al doilea cuplu din casa Mireasa, în cadrul Galei din 3 aprilie 2021

Din păcate, jocul a lăsat un gust amar pentru Liviu, pentru că Maria l-a provocat pe Blaze să îi dea una dintre perechile sale de șosete.

Se pare că Liviu a fost nemulțumit de acest lucru și a plecat de lângă grup. Maria s-a dus după el și au avut o discuție despre ce s-a întâmplat și ce urmează pentru ei doi. La final, cei doi s-au sărutat, un semn că ar vrea să devină cuplu.

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, Simona i-a întrebat pe cei doi dacă formează oficial un cuplu. Deși au ezitat la început să ofere un răspuns clar, cei doi s-au uitat încontinuu unul la celălal, dar încă nu discutaseră posibilitatea unui cuplu.

Citește și: Ce fată a fost salvată de la eliminare în Gala de sâmbătă, 3 aprilie

Liviu a recunoscut că nu ar vrea să fie el primul care oferă un răspuns clar și Maria a recunoscut că nu au discutat oficial posibilitatea formării unui cuplu, dar că se comportă de parcă ar fi un cuplu deja.

”Îmi spune ”iubirea mea”, adică,” a recunoscut Maria. După câteva clipe, cei doi au hotărât că formează un cuplu, în aplauzele tuturor.

”Formează doar un cuplu, nu s-au căsătorit,” a spus Mari, ce a recunoscut că ar vrea să vadă cum va evolua relația fiului ei cu Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria formează al doilea cuplu din casă! Ce au recunoscut în fața Simonei... Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela au recunoscut că formează al patrulea cuplu! Cum s-au dat de gol cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Marti, 27.02.2024, 16:45
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Dima și Sabrina au sărbătorit de Dragobete pe stadion, la meciul dintre UTA Arad și Petrolul, câștigat de gazde cu 1-0.

Marti, 27.02.2024, 16:51
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Concurenții din cuplu au gătit legați la ochi. Iată cum s-au descurcat concurenții de la Mireasa sezonul 9.

Marti, 27.02.2024, 15:51
Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Povestea de dragoste dintre Ana și Alex de la Mireasa a fost una ce a captivat inimile multor oameni atât în timpul show-ului, cât și după. Iată ce mai fac cei doi.

Marti, 27.02.2024, 15:32
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat în bucătărie. Mama Săptămânii voia să completeze lista de cumpărături și, după ce mătușa lui Dediș i-a spus că nu vrea nimic în mod special, aceasta i-a atras atenția să aibă grijă la igienă.

Marti, 27.02.2024, 14:58
Ultimele știri
x