Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai și-au surprins toți susținătorii! Apariția peste care se trece greu cu vederea

Bianca și Mihai au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din casa Mireasa, în cel de-al doilea sezon, atunci când, ajunși în finală au luat decizia de a nu se căsători.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai și-au surprins toți susținătorii! Apariția peste care se trece greu cu vederea Galerie
Bianca și Mihai au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din casa Mireasa, în cel de-al doilea sezon, atunci când, ajunși în finală au luat decizia de a nu se căsători. | Mireasa

În ciuda faptului că mulți oameni au ajuns să creadă după acel moment că relația lor nu va rezista, ei bine timpul a demonstrat contrariul. Ultima fotografie postată de Mihai arată cât de mult se iubesc cei doi.

Bianca și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de iubire, presărată cu momente de tandrețe și mult respect. Cei doi țin constant legătura cu susținătorii lor și se bucură să arate tuturor că relația lor funcționează.

De curând, Mihai a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie alături de partenera lui, Bianca, din cadrul unui eveniment fastuos. Descrierea fotografiei, însă, a atras cel mai mult atenția.

Bianca și Mihai, o poveste de dragoste fascinantă. Ce a publicat bărbatul și a atras atenția tuturor celor care îi susțin cu adevărat

Mihai a postat o fotografie cu Bianca, alături de care a fost la un eveniment. Tânăra brunetă strălucește într-o rochie roșie, în timp ce îl completează pe iubitul său care și-a făcut apariția într-un costum extrem de elegant.

Susținătorii s-au bucurat să vadă portretul celor doi îndrăgostiți și au fost atrași de descrierea aleasă de bărbat: “Roșul a fost mereu parte din negru și bărbatul a fost mereu parte din femeie”, a scris Mihai.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum au apărut Mihai și Bianca pe rețelele sociale. Ipostaza în care fanii așteptau să-i vadă

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, în sezonul 2, cei doi au demonstrat contrariul.

Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Citește și: Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2, fotografiați în Biserică. Cum arată perechea și ce a scris tânăra la descrierea imaginii

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca de la Mireasa, apariție magistrală de săbători. Cum au petrecut cei doi

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, ipostazele tandre în care s-au pozat în vacanța inedită. Cât de tandri au fost... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara, împotriva relației Yana- Andrei. L-a blestemat pe fiul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x