Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Andreea, fata care s-a înscris pentru Alexandru: ”E prima mea dragoste”

Casa Mireasa primește noi concurenți. Trei fete, Carina, Andreea și Alexandra au pășit emoționate în competiția matrimonială.

La fel ca frumoasa Carina, Andreea s-a înscris la emisiune pentru Alexandru, cel de care a fost îndrăgostită în copilărie.

Cine este Andreea, noua concurentă de la Mireasa

Andreea are 20 de ani, 2 locuri de muncă și locuiește singură de doi ani.

”Eu cu tatăl meu nu am mai vorbit de foarte mulți ani pentru că nu am avut o viață bună cu el. O luase pe alte drumuri, cu alcoolul, abuzuri față de mama mea. Ultima mea relație a fost toxică. Cea mai mare durere am simțit-o când am citit o discuție cu prietena mea cea mai bună. L-am iubit și am trecut peste. Acum mă văd goală pe dinăuntru.”, a povestit ea.

Despre Alexandru, fata a dezvăluit că este prima ei dragoste nevinovată.

Citește și: Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita. Ce a urmat după ce a ”sustras” telefonul

”Ne cunoaștem de 8-9 ani, când eram mică eram foarte îndrăgostită de Alexandru. Pot să spun că a fost prima mea dragoste, o dragoste nevinovată. Nu prea mă băga în seamă, el avea așteptări mai mari. Râdeam singură la mesaje de la el. E motivul pentru care m-am înscris la Mireasa”, a mai menționat noua concurentă.

Cine este Alexandra, tânăra care tocmai a pășit în competiția Mireasa

Alexandra are 23 de ani și a intrat în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche.

”Scopul meu este să-mi găsesc sufletul pereche. Am încercat până acum, dar nu a mers. Consider că este o vârstă potrivită pentru căsătorie (n.r. 23 ani).”, a spus ea.

Pe placul ei este Mihai și spune că nu se poate vedea într-o relație cu Ștefan, cel care și-a manifestat interesul pentru ea.

”Sunt o persoană sinceră, amuzantă, puternică, luptătoare”, a declarat Alexandra.

Când a fost întrebată cum a fost primită în competiție, ea a răspuns emoționată: ”E foarte frumos, concurenții sunt foarte de treabă. Așteptam să intru”.

Cine este Carina, concurenta care a intrat pentru Alexandru

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, a spus ea, întrebată fiind când a fost cel mai greu moment din viața sa.

Citește și: Claudia, indignată de conflictul dintre Ștefan și Alexandru: Nu m-am gândit că mă rănesc pe mine

Carina fost înșelată în ultima relație serioasă: ”Am zis că eu plec în Londra, să-l uit. Ultima relație s-a încheiat acum o lună jumătate. Eram împreună de 9 luni, l-am cunoscut în Londra.”

Dintre băieții din competiție este interesată de Alexandru: ”Îmi place caracterul lui și fizicul. Îmi place și Mihai, dar începe să se cunoscă cu Bianca. Mihai e matur.”

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă... Mireasa 2020, sezon 2. Care este adevărul despre relația dintre Andreea și Alexandru...
Ultimele știri
x