Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. David a vrut să folosească amuleta, dar pentru Adelin. De ce nu a dorit să-și salveze iubita

Andra a fost în pericol de eliminare în timpul Galei din 20 februarie 2021, însă David a folosit amuleta pentru a o păstra în competiție.

andra si david dupa ce baiatul a salvat-o de la eliminare Galerie
Andra a fost în pericol de eliminare în timpul Galei din 20 februarie 2021 | Antena 1

Dar băiatul nu a avut această intenție încă de la începutul Galei. În timpul emisiei de luni, 22 februarie 2021, el a afirmat că intenționa să-l salveze pe Adelin pentru că el și Andra întâmpinau probleme serioase în cuplu.

Citește și: Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa

”În gândul meu eram hotărât să nu o salvez. M-a ținut gândul până în ultima clipă. Am zis că o las pe ea să aleagă. Credeam că voia să plece, că nu vrea să mai rămână. Pentru ce să rămână, până la urmă?! O foloseam pentru Adelin”, a explicat David.

Ce fete au fost nominalizate pentru eliminare în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Ștefania a primit cele mai multe voturi pentru eliminare, însă aceasta a fost protejată de publicul Mireasa. Fosta iubită a lui Mihai s-a aflat pe locul doi cu 28,48% din voturi și astfel a fost salvată de la eliminare.

Citește și: Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Conform regulamentului emisiunii, dacă concurentul nominalizat are imunitate, pleacă cel de pe ultimul lor. Pe ultimul loc în clasamentul fetelor s-a aflat Andra care ar fi trebuit să părăsească casa Mireasa, însă David și-a folosit amuleta pentru a o salva!

Când este Finala Mireasa sezon 2

Finala Mireasa sezon 2 va avea loc pe 27 februarie 2021, moment în care cuplul câștigător va trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu.

Citește și: Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete

Inițial, competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, însă producătorii au decis să le mai ofere concurenților timp pentru a se cunoaște înainte de a face marele pas.

În rândurile care urmează vei afla care sunt cuplurile ce intră în finala Mireasa sezon 2 și cine va alege câștigătorii.

Mireasa 2020, sezon 2, Gala. Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. De ce nu vor Mihai și Bianca să se căsătorească în Finală, deși au depus actele la Starea Civilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x