Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. David a vrut să folosească amuleta, dar pentru Adelin. De ce nu a dorit să-și salveze iubita

Andra a fost în pericol de eliminare în timpul Galei din 20 februarie 2021, însă David a folosit amuleta pentru a o păstra în competiție.

Andra a fost în pericol de eliminare în timpul Galei din 20 februarie 2021

Antena 1

Dar băiatul nu a avut această intenție încă de la începutul Galei. În timpul emisiei de luni, 22 februarie 2021, el a afirmat că intenționa să-l salveze pe Adelin pentru că el și Andra întâmpinau probleme serioase în cuplu.

Citește și: Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa

”În gândul meu eram hotărât să nu o salvez. M-a ținut gândul până în ultima clipă. Am zis că o las pe ea să aleagă. Credeam că voia să plece, că nu vrea să mai rămână. Pentru ce să rămână, până la urmă?! O foloseam pentru Adelin”, a explicat David.

Ce fete au fost nominalizate pentru eliminare în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Ștefania a primit cele mai multe voturi pentru eliminare, însă aceasta a fost protejată de publicul Mireasa. Fosta iubită a lui Mihai s-a aflat pe locul doi cu 28,48% din voturi și astfel a fost salvată de la eliminare.

Citește și: Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Conform regulamentului emisiunii, dacă concurentul nominalizat are imunitate, pleacă cel de pe ultimul lor. Pe ultimul loc în clasamentul fetelor s-a aflat Andra care ar fi trebuit să părăsească casa Mireasa, însă David și-a folosit amuleta pentru a o salva!

Când este Finala Mireasa sezon 2

Finala Mireasa sezon 2 va avea loc pe 27 februarie 2021, moment în care cuplul câștigător va trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu.

Citește și: Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete

Inițial, competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, însă producătorii au decis să le mai ofere concurenților timp pentru a se cunoaște înainte de a face marele pas.

În rândurile care urmează vei afla care sunt cuplurile ce intră în finala Mireasa sezon 2 și cine va alege câștigătorii.