Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2, Gala. Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa

Toți telespectatorii așteptau schimbarea pe care a anunțat-o Simona Gherghe în Gala din 20 februarie 2021. Ce se întâmplă în casa Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2, Gala. Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa Galerie
Mireasa 2020, sezon 2, Gala. Schimbarea pe care toți telespectatorii o așteptau. Ce se întâmplă de acum în casa Mireasa | Antena 1/Mireasa

Emoții mari în casa Mireasa în momentul în care Simona Gherghe a vorbit pe tot parcursul emisunii despre un anunț extrem de important pe care îl are de făcut. De acum înainte, în casa Mireasa se va schimba un obicei.

În gala Mireasa din 20 februarie 2021, concurenții și-au exprimat voturile secrete despre ce băieți și ce fete trebuie să părăsească emisiunea, fapt care a adus mari tensiuni, dar emoțiile au mai fost liniștite de anunțul făcut de prezentatoarea emisunii TV.

Schimbarea a fost așteptată atât de concurenți, cât și de telespectatori, care au cerut în număr extrem de mare să se deschidă ușile caselor Mireasa. Zis și făcut! Simona Gherghe a anunțat că ușile se deschid, ceea ce însemnă că fetele și băieții vor petrece 24/24 de ore împreună!

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 20 februarie

Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ultimul loc

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii cu 75,5% din voturi este Ermina.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Fata Săptămânii a fost desemnată cu 36,13% din voturi este Bianca.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine"

Cu 28,48% pe locul 2, a fost desemnată este Ștefania. Ultima clasată în topul voturilor fanilor a fost desemnată Andra, salvată de amuleta lui David de la eliminare.

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 20 februarie 2021, cu 53,46% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, din nou, Mihai, în aplauzele tuturor din studio, iar pe locul 2 este Radu.

Mireasa 2020, sezon 2, Gala 20.02. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori... Mireasa 2020, sezon 2. David a vrut să folosească amuleta, dar pentru Adelin. De ce nu a dorit să-și salveze iubita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x