Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ermina, acuzată că s-a comportat urât cu Claudia de Revelion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în casă

Fanii emisiunii Mireasa au semnalat, pe paginile oficiale ale show-ului, faptul că doamna Ermina ar fi tratat-o necorespunzător pe Claudia în noaptea de Anul Nou.

claudia si doamna ermina de la mireasa dupa intamplarea de anul nou Galerie
Fanii emisiunii Mireasa au semnalat, pe paginile oficiale ale show-ului, faptul că doamna Ermina ar fi tratat-o necorespunzător pe Claudia

Moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a întrebat-o pe concurentă dacă cineva a avut un comportament neplăcut zilele trecute, când toți concurenții au sărbătorit trecerea în noul an.

Ea preciza că au existat discuții pe rețelele de socializare referitoare la unele momente când o persoană din casă i-ar fi produs neplăceri.

”Nu ai simțit că ar avea cineva ceva special cu tine, că ți-ar fi făcut niște lucruri în mod special?”, a întrebat-o Simona Gherghe.

”Nu, nu! De partea de rău, nu”, a răspuns ea.

La scurt timp, fiindcă bruneta Claudia nu dădea semne că va susține informațiile, Simona Gherghe a menționat-o pe doamna Ermina.

”Oamenii reclamă că doamna Ermina s-ar fi purtat urât cu tine în noaptea de Revelion.”, a replicat ea.

Deși inițial a spus că nu-și amintește vreo astfel de clipă, Claudia a dat de înțeles că mătușa lui Ionuț nu i-ar fi pregătit un loc la masa de Anul Nou.

Citește și: Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a auzit

”Aici nu știu ce să zic. Dacă a fost în prima parte sau așa, probabil. Dar eu am trecut cu vederea, am încercat să las lumea, să fie în regulă. A fost o fază cu masa, care unde să stea când a fost invitația la masă, după care am întrebat: Unde să stau și eu?! pentru că îi pusese pe toți, eu având mâncare separat. Am întrebat unde mâncăm noi, cei care avem un alt fel de mâncare. Masa era pusă pentru toți cei care mănâncă carne. Într-un final, mi-a făcut loc la masă, am apreciat lucrul acesta. M-a pus acolo în față. Au mai fost câteva faze, nu pot să spun că mi le aduc aminte. Încerc să nu le pun prea mult la suflet. Mai era o fază cu cameră, că am făcut prea multe poze. Asta a fost și înainte. Eu deja m-am obișnuit.”, a susținut Claudia.

Mătușa lui Ionuț a negat acest lucru și a început să plângă. Asta a făcut-o pe Claudia să-și reformuleze afirmația: ”Am zis că în primă fază m-am simțit, dar v-am spus. Nu am spus de la bun început ce se întâmplă?! Mi-ați făcut loc, dar probabil s-a sesizat lucrul acesta cum că...”

Alex și David au sărit în apărarea doamnei Ermina, ei precizând că au existat 16 scaune pentru fiecare.

Cum arăta Claudia Ciobanu la primele sale apariții televizate. Concurenta de la Mireasa a participat la X Factor 2012 | ... Mireasa 2020, sezon 2. Alex, dans lasciv în compania Andreei. Cum a reacționat Alexandru, iubitul fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x