Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Mireasa 2020, sezon 2, Gala 20.02. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2, Gala 20.02. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ultimul loc

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii cu 75,5% din voturi este Ermina.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Fata Săptămânii a fost desemnată cu 36,13% din voturi este Bianca.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 20 februarie

Cu 28,48% pe locul 2, a fost desemnată este Ștefania. Ultima clasată în topul voturilor fanilor a fost desemnată Andra, salvată de amuleta lui David de la eliminare.

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 20 februarie 2021, cu 53,46% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, din nou, Mihai, în aplauzele tuturor din studio, iar pe locul 2 este Radu.