Mireasa 2020, sezon 2, Gala 30.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții.

Telespectatorii Mireasa au stabilit clasamentul din această săptămână

Antena 1

Telespectatorii Mireasa au votat mama săptămânii.

52,61% „mama săptămânii” este doamna Ermina. După 2 săptămâni de pauză doamna Ermina este din nou „mama săptămânii”: „Vă mulțumesc. Dacă nu mai sunt mama nimănui, măcar mama săptămânii să fiu.

Doamna Ermina îl susține acum pe Mihai după ce Ionuț, nepotul cu care a intrat, a cerut să plece acasă.

41, 71%, băiatul săptămânii este Mihai. Acesta nu a putut transmite niciun mesaj pentru telespectatorii care l-au votat, pentru că a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în casă”

Fata săptămânii, cu 31,99% este Mădălina. De asemenea, Bianca a fost pe locul doi, în ceea ce privește clasamentul publicului.

Cum a arătat clasamentul publciului pe 24 ianuarie 2021

Mama Favorită a Săptămânii a fost doamna Mia, însă acest lucru nu a contat. Conform regulamentului, David nu a fost protejat de public, astfel că a fost nevoit să părăsească competiția.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Cum a arătat clasamentul publicului din 16 ianuarie 2021

Ediția din data de 16 ianuarie 2021 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, a adus numeroase surprize pentru fani.

Mama săptămânii, cu un vot total de 58,8 %, a fost desemnată nimeni alta decât doamna Mia, care a primit vestea extrem de surprinsă, dar și recunoscătoare.

Citește și: Băieții le-au propus spre eliminare pe Claudia și Carina. Care a fost, până la urmă, fata care a părăsit competiția

La fete, clasamentul a adus surprize pentru toată lumea: Claudia a obținut 28,53% din voturi, Bianca a primit 28,32% din voturi, iar Mădălina s-a ales cu un procent de 18,82%.

La băieți, situația a stat astfel: Mihai a obținut un total de 36,62%, în timp ce Alex a primit 30,54% din voturi.

Ultimele știri