Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Băieții și mamele au făcut nominalizări pentru eliminare în timpul Galei Mireasa din data de 30 ianuarie 2021.

Claudia, în lacrimi, la auzul nominalizărilor băieților din casa Mireasa Galerie
Băieții au nominalizat ce fată de la show-ul Mireasa să plece acasă, însă deznodământul a fost unul neprevăzut | Antena 1

Ștefania are imunitate, iar celelalte 5 fete: Andra, Andreea, Bianca, Claudia, Mădălina au fost predispuse eliminării.

Ce fată a plecat de la Mireasa sezon 2 în Gala din 23 ianuarie 2021

Alexandru a nominalizat-o pe Claudia. Mihai a nominalizat-o pe Claudia. David a nominalizat-o pe Andreea. Adelin a nominalizat-o pe Claudia . Radu a nominalizat-o pe Claudia.

Andreea: „Este frumos cum poți să destrami cuplurile, mai aels că el a trecut printr-o situație similară”, a comentat Andreea nominalizarea din partea lui David.

Claudia a fost nominalizată de 4 dintre băieți: ”Fiind singura fără cuplu, era de înțeles. Nu mă supăr, deși îmi doresc să fiu alături de ei până la final.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a izbucnit în lacrimi în timpul Galei. Ce l-a făcut să rămână fără cuvinte

David și-a justificat votul:

„Sunt cu Claudia de la îneceputul emsiunii și nu vreau să plece”, a precizat David.

În gala Mireasa de sâmbătă, 30 ianuarie, cele cinci concurente și-au prezentat ținutele spectaculoase.

Simona Gherghe a anunțat prezentarea unei treceri în revistă a ținutelor celor 6 fete, de-a lungul parcursului său în competiție. Pentru gala de astăzi, 30 ianuarie, Claudia a optat pentru o rochie neagră lungă, cu un accesoriu de păr de tip oriental.

Bianca a fost cea care a fost pusă în situația de a-și folosi sau nu amuleta

Claudia: „Mă simt emoționantă pentru că sunt singura fată din casă care nu are cuplu (pe lângă Ștefania care are imunitate). Cred că prezența mea în casă a făcut și bine. Am încercat să-i unesc și am fost complice”, a mărturisit Claudia.

Citește și: Cum arăta Claudia Ciobanu la primele sale apariții televizate. Concurenta de la Mireasa a participat la X Factor 2012 | VIDEO

Săptămâna trecută, Bianca, făcând parte din echipa roșie, a câștigat o amuletă pe care a putut să o folosească pentru a o salva pe Claudia. În același timp, Bianca ar fi putut să păstreze amuleta pentru gala următoare.

Cu această amuletă, Bianca ar fi putut să se saleveze pe ea însăși, însă nu a fost cazul, pentru că nu a primit nicio nominalizare din parte băieților și a fost a doua ăn clasamentul telespectatorilor, ceea ce-i oferea oricum imunitate.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2, Gala 30.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Bianca a fost cea care și-a folosit amuleta, iar aceasta a decis să nu o elimine pe Claudia. Așadar, nimeni nu a fost eliminat astăzi în Gala Mireasa. La finalul galei Bianca și Claudia s-au îmbrățișat.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în cas... Mireasa 2020, sezon 2, Gala 30.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x