Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Andrei nu vede cu ochi buni apropierile dintre David și Ștefania. Ce a sfătuit-o pe fiica ei

Mama Andrei a intervenit în emisia live pentru a continua conversația avută cu fiica sa, din ziua în care concurenții și-au primit telefoanele pentru scurt timp.

andra, david si stefania de la mireasa sezon 2 inainte de convorbirea cu mama liza serban Galerie
Liza Șerban a sfătuit-o pe Andra să stea departe de Ștefania | Antena 1

Aceasta a sfătuit-o pe Andra să stea departe de Ștefania și a atras atenția asupra apropierii dintre aceasta și David.

”Eu n-am nimic cu Ștefania. Ca mamă, îmi apăr copilul și văd că nu există sinceritatea pe care trebuie să o aibă o prietenă. Deschide bine ochii, Andra. Atât îți spun: sinceritate. Nu mă iau după fani, după grupuri. Nu-mi place când stă prea aproape de ei. Nu-mi place când a stat cu cearceaful pe picioare, de exemplu, cu David.

Citește și: Bianca și Mihai la cuțite cu Ștefania. Totul a pornit de la niște evenimente din afara casei

Nu-mi place că se joacă cu David când Andra nu era în cameră. Sunt chestii pe care Andra nu le vede și nu le recunoaște încă. De la început i-am zis că niciuna nu a fost prietenă cu ea. Înțelege odată pentru totdeauna că eu sufăr.”, i-a transmis doamna Liza.

De cealaltă parte, Andra a ținut să precizeze faptul că mama sa nu ar avea motive să se consume: ”Eu știu cel mai bine cum e aici, mamă, și nu e ceea ce vedeți voi. Ștefania și David își permit anumite jocuri, au anumite chestii de vorbit. Nu sunt geloasă”.

Ștefania, noi discuții cu alți concurenți în urma discuțiilor cu familiile și susținătorii

Bianca și Mihai s-au contrazis minute bune cu Ștefania după ce susținătorii și familiile primilor au fost acuzați că au jignit-o pe fosta iubită a tânărului.

”Ștefania este o persoană cu două fețe. A intrat acolo pentru Mihai ca să vă despartă. Ai grijă la Ștefania că nu e ceea ce pare”, i-a spus cumnata Biancăi când concurenții au primit telefoanele de la staff.

Citește și: David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat

Pentru a clarifica lucrurile, o susținătoare a Ștefaniei a intervenit și a ținut să punctele anumite aspecte.

”Din familia Ștefaniei, niciodată nu a comentat nimeni. Acele print-uri pe care le-ai primit, sunt doar câteva dintre cele cu cumnatele. Au fotografiat casa și familia ta. Tot din partea Sportivelor și a Phoenixelor au apărut niște poze cu casa”, i-a transmis Alina, susținătoarea Ștefaniei.

Citește și: David a câștigat amuleta care îi oferă imunitate până în Finală. În ce a constat jocul

Mihai și Bianca au susținut că fanii lor nu ar face asta, lucru care a făcut-o pe Ștefania să izbucnească. ”Poți să garantezi pentru mii de persoane?”, le-a reproșat ea.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai la cuțite cu Ștefania. Totul a pornit de la niște evenimente din afara casei... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, despre interacțiunile dintre Bianca și Mihai: ”Discuțiile lor sunt stupide”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x