Căutare Live

Mireasa 2020, sezon 2. David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat

Echipa roșie a reușit să se impună, din nou, în fața celei albastre. Conform regulilor, membrii acesteia s-au luptat pentru amuleta care îi poate salva de la eliminare.

David a fost cel care a reușit să câștige amuleta

Antena 1

David a fost cel care a reușit să câștige avantajul, lucru pe care și l-a dorit încă de când Radu l-a salvat de la eliminare.

Bucuros, David a început să discute cu cei din casa Mireasa despre amuleta câștigată, lucru interzis de regulamentul competiției.

Citește și: Gestul Ștefaniei care a făcut-o pe doamna Ermina să „ia foc”. Ce a făcut când în prim-plan era Bianca

Concurenții i-au atras atenția asupra acestui lucru, însă fiul doamnei Mia a considerat că nu pune la punct nicio strategie.

Ce a decis staff-ul în legătură cu David și încălcarea de regulament

După difuzarea materialului, Simona Gherghe i-a comunicat lui David faptul că aceste discuții pot duce la pierderea amuletei, lucru care s-a întâmplat în cazul Biancăi.

Citește și: Andreea, cu ochii în lacrimi după proba cântarului. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă

De această dată, însă, el a primit doar un avertisment, ceea ce înseamnă că poate rămâne fără avantaj dacă va continua să vorbească despre eliminări.

De ce a pierdut Bianca prima amuletă câștigată la jocuri

Bianca a încălcat regulamentul după ce a purtat discuții despre eliminările care urmau să aibă loc în timpul Galei săptămânale.

Citește și: Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire

Anunțul a fost făcut, în direct, de către Simona Gherghe, în urmă cu câteva săptămâni zile. În prezent, David este singurul care deține o amuletă, după ce Mădălina a folosit-o pentru a o salva pe Andra de la eliminare.

Mireasa 2020, sezon 2. Gestul Ștefaniei care a făcut-o pe doamna Ermina să „ia foc”. Ce a făcut când în prim-plan era Bi... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai la cuțite cu Ștefania. Totul a pornit de la niște evenimente din afara casei...
Ultimele știri
x