Antena Căutare

Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Mihai a dat cărțile pe față. E sau nu îndrăgostit de Bianca

Emoții în casa Mireasa, în cadrul Galei din 13 februarie 2021. Mihai și Bianca, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din casă, au avut parte de confesiuni în fața tuturor.

Mihai, Bianca, casa Mireasa Galerie
Ce a dezvăluit Mihai despre relația lui cu Bianca, la Gala Mireasa din 13 februarie 2021 | Antena 1

Mihai și Bianca formează unul dintre cele mai discutate cupluri din casa Mireasa, așa că mulți sunt curioși cu privire la sentimentele lor reale.

Simona Gherghe a întrebat, în sfârșit, întrebarea care e pe buzele tuturor - e Mihai îăndrăgostit de Bianca?

Ce a spus Mihai despre legătura lui cu Bianca, în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Întrebat de Simona care sunt sentimentele lui legate de Bianca, Mihai a ținut să precizeze că tânăra ar trebui să știe exact ce simte pentru ea și că au discutat împreună.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Bianca chiar a glumit pe această temă, despre cum, la început, ea și Mihai nu vorbeau atât de mult, și acum poate vorbesc puțin prea mult.

Mihai și Bianca s-au tot uitat unul la altul pe toată durata Galei și au schimbat priviri și zâmbete, un semn bun pentru cuplu, mai ales după tensiunile și obstacolele pe care le-au întâmpinat până acum.

”Noi suntem bine, s-a dat doar o parte din discuție,” a recunoscut Bianca. ”Măcar am înțeles unele aspecte și ce a încetinit povestea noastră.”

Simona a continuat și l-a rugat pe Mihai să spună exact ce simte pentru Bianca. Deși a fost reticent să vorbească despre acest lucru de față cu toată lumea, tânărul a vorbit, într-un final, despre ce simte pentru perechea lui.

”Te vezi îndrăgostit de Bianca?” a întrebat Simona.

”M-am mirat, că răspunsul m-am gândit că-l simte zi de zi,” a spus Mihai. ”Nu avea nevoie să-i răspund.”

”Dacă aduc discuții contradictorii între noi este pentru că-mi pasă,” a continuat Mihai.

”Tot nu mi-ai răspuns,” a declarat Simona.

”I-am răspuns ei. Eu sunt îndrăgostit de Bianca. Cu totul,” a declarat, în sfârșit, Mihai. ”I-am și spus cum simt eu dragostea.”

”Începând de dimineață, de când mă pun la masă, cu ușile închise,” a continuat el. ”Și dimineață la masă, e acolo, cu mine în gând, chiar dacă-s ușile închise. Și seara la fel. Dacă îmi fac planuri, de când am cunoscut-o pe ea, m-am gândit doar în doi, cum încercam s-o fac și pe ea să gândească.”

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților

În timp ce Mihai a spus ce simte pentru Bianca, tânăra a ținut să precizeze că va da și ea cărțile pe față despre relația lor, de față cu toată lumea, dar că va face acest lucru abia în seara asta, așa că fanii trebuie să fie atenți la toate materialele Mireasa pentru a prinde confesiunea tinerei.

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și David nu mai formează un cuplu... Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x