Antena Căutare

Mireasa 12 decembrie 2020. Ce face Mihai după plecarea Ștefaniei. Chiar el a recunoscut

De la intrarea în casa Mireasa, Mihai a reușit să atragă nu doar toate privirile tuturor, ci și o dinamică tumultuoasă cu una dintre “veteranele” competiției, Ștefania.

Mihai si Stefania, Mireasa Galerie
Ce face Mihai în casa Mireasa după eliminarea Stefaniei | Antena 1

După intrarea lui Mihai în casa Mireasa, el și Ștefania au părut că erau pe punctul de a pune bazele unei relații de durată.

Cei doi au sărbătorit împreună primul sărut, dar la scurt timp, relația dintre ei a întâmpinat obstacole de care, se pare, că nu pot trece.

După eliminarea Ștefaniei din competiția Mireasa săptămână trecută, Mihai a vorbit despre cum se simte acum în casă.

Ce face Mihai după plecarea Ștefaniei din casa Mireasa

Posibila relație dintre Mihai și Ștefania a fost urmărită îndeaproape de fani. După eliminarea tinerei, însă, Mihai a rămas singur în casa Mireasa, însă nu pentru mult timp.

Au existat zvonuri potrivit cărora plecarea Ștefaniei îi deschidea poarta Biancai spre inima lui Mihai.

Nu a durat mult timp până când a avut loc o discuție între Alexandru, un posibil pretendent la inima Biancai, și Mihai.

“Toată seara va fi Bianca pe tine,” i-a declarat Alexandru lui Mihai în timpul unei discuții, afirmație ce a deranjat-o pe concurentă.

“Nu cred că e genul care să facă asta,” i-a răspuns Mihai celuilalt concurent.

Însă discuțiile nu s-au încheiat aici - Bianca l-a confruntrat pe Alexandru pentru ce a spus, așa cum se poate observa și în video-ul de mai sus.

În următoarele zile, Bianca și Mihai s-au apropiat, de la citit scrisori împreună, la împărțit un mic-dejun și discutat preferințe.

“Îți plac trandafirii?” a întrebat-o Mihai pe Bianca, după care a ținut să afle și ce culori de trandafiri îi plac cel mai mult.

Întrebat de Simona dacă există “o tentativa de cunoaștere” între el și Bianca, Mihai a declarat: “Ne înțelegem, da! Nu-mi dau seama exact ce o să iasă sau ce simt, dar îmi place prezența Biancai, da.”

Deși relația dintre Mihai și Bianca încă nu a început, mulți cred că între cei doi există deja o legătură ce poate evolua pe parcursul emisiunii.

Cei doi nu au dat mai multe detalii despre legătură dintre ei, așa că rămâne de văzut dacă vor urma amândoi aceeași cale sau dacă vor întâmpina obstacole în posibila lor apropiere.

Cum a reacționat Mihai la eliminarea Ștefaniei din casa Mireasa

Mihai și Ștefania au reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite - și controversate - cupluri din casa Mireasa din sezonul 2. După ce relația dintre ei părea că va fi una de durată, neînțelegerile și-au spus cuvântul.

Așteptările celor doi nu au fost împlinite și, ca urmare, Ștefania și Mihai s-au distanțat, deși au spus până în ultimele momente petrecute de amândoi în casa Mireasa că nu sunt siguri ce le rezervă viitorul, mai ales când vine vorba despre o posibila relație.

După ce a aflat vestea plecării Ștefaniei din casa Mireasa, din 5 decembrie 2020, Mihai s-a dus în bucătărie și a băut un pahar cu apă.

”M-am dus să beau niște apă. Îmi plăcea să o văd. O să-i simt absența. Nu știu ce o să fac în continuare. O să-mi dau o șansă, trebuie să fiu mai realist.”, a spus Mihai după aflarea veștii.

Spre deosebire de Mihai, Ștefania a strigat de fericire după ce a aflat că va fi eliminată din competiția Mireasa.

Mireasa 12 decembrie 2020. Ce fete au nominalizat mamele și cine a părăsit competiția... Mireasa 2020, sezon 2. Ce i-a spus Denisa lui Cătălin înainte să părăsească competiția matrimonială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x