Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca au trecut la următorul nivel al relației lor. Ce a recunoscut fata pe internet

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2 sunt din ce în ce mai bine. Relația lor înflorește, în ciuda micilor neînțelegeri pe care cei doi recunosc că le mai au.

bianca si mihai care se tin in brate Galerie
Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2 sunt din ce în ce mai bine. Relația lor înflorește, în ciuda micilor neînțelegeri pe care cei doi recunosc că le mai au | Antena 1

Pe contul său de Instagram, Bianca a răspuns la mai multe întrebări primite din partea celor care au îndrăgit-o pe parcursul emisiunii. Majoritatea voia să știe ce mai face fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 și cum evoluează relația ei cu Mihai.

Tânăra le-a spus că este în Constanța, acolo unde s-a mutat. Astfel, cuplul format în casa iubirii a trecut la următorul pas și anume conviețuirea împreună.

Job-ul Biancăi îi permite să lucreze de acasă, așa că nu a mai amânat mutarea cu iubitul său, Mihai.

Acest lucru i-a ajutat să-și consolideze relația și tânăra a mărturisit că Mihai o face foarte fericită.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca, gesturi tandre într-o fotografie. Cum arată

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

De ce nu a existat o cerere în căsătorie în cadrul perechii Bianca - Mihai

Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Prima fotografie cu Mihai și Bianca după împăcare. Ipostaza romantică în care s-au pozat

Mireasa 2021, sezon 3. De ce Romina nu voia să-și sune familia. A plâns când a vorbit cu mătușa ei... Mireasa 2021, sezon 3. În Gala din 17 iulie, toți concurenții fac nominalizări. Sunt propuși spre eliminare o fată și un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x