Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca au trecut la următorul nivel al relației lor. Ce a recunoscut fata pe internet

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2 sunt din ce în ce mai bine. Relația lor înflorește, în ciuda micilor neînțelegeri pe care cei doi recunosc că le mai au.

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2 sunt din ce în ce mai bine. Relația lor înflorește, în ciuda micilor neînțelegeri pe care cei doi recunosc că le mai au

Antena 1

Pe contul său de Instagram, Bianca a răspuns la mai multe întrebări primite din partea celor care au îndrăgit-o pe parcursul emisiunii. Majoritatea voia să știe ce mai face fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 și cum evoluează relația ei cu Mihai.

Tânăra le-a spus că este în Constanța, acolo unde s-a mutat. Astfel, cuplul format în casa iubirii a trecut la următorul pas și anume conviețuirea împreună.

Job-ul Biancăi îi permite să lucreze de acasă, așa că nu a mai amânat mutarea cu iubitul său, Mihai.

Acest lucru i-a ajutat să-și consolideze relația și tânăra a mărturisit că Mihai o face foarte fericită.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca, gesturi tandre într-o fotografie. Cum arată

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

De ce nu a existat o cerere în căsătorie în cadrul perechii Bianca - Mihai

Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Prima fotografie cu Mihai și Bianca după împăcare. Ipostaza romantică în care s-au pozat

Mireasa 2021, sezon 3. De ce Romina nu voia să-și sune familia. A plâns când a vorbit cu mătușa ei... Mireasa 2021, sezon 3. În Gala din 17 iulie, toți concurenții fac nominalizări. Sunt propuși spre eliminare o fată și un...
Ultimele știri
x