Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. În Gala din 17 iulie, toți concurenții fac nominalizări. Sunt propuși spre eliminare o fată și un băiat

În Gala din 17 iulie, toți concurenții vor face nominalizări. Cuplurile vor vota împreună, iar Alina și mamele separat.

colaj de imagini cu simona gherghe si concurentii de la mireasa sezon 3 Galerie
În Gala din 17 iulie, toți concurenții vor face nominalizări. Cuplurile vor vota împreună, iar Alina și mamele separat | Antena 1

Anunțul a fost făcut de către Simona Gherghe la începutul Galei din 17 iulie 2021, după ce a anunțat Stop Vot.

Cuplurile vor face nominalizări împreună. De asemenea, restul concurenților, inclusiv mamele vor vota o fată și un băiat pe care nu îi mai doresc în competiție.

Băiatul și fata care au cea mai mare pondere de nominalizări vor pleca acasă. Dacă sunt protejați de public, următorii concurenți care au cele mai multe voturi vor fi eliminați. Dacă și aceștia au imunitate, atunci vor intra într-o cursă de eliminare.

Astfel, în Gala din 17 iulie 2021 vom afla finaliștii sezonului 3 Mireasa și nominalizările vor fi secrete.

Citește și: Ce băiat a fost eliminat în Gala din 17 iulie

Pe cine au nominalizat concurenții

Alina: 5
Alin: 2
Andreea: 1
Cosmina: 1
Ionuț: 6
Marian: 1
Romina: 3
Liviu: 1
Ana: 1
Bogdan: 1

Citește și: Ce fată a fost eliminată în Gala din 17 iulie

Când are loc Finala Mireasa sezon 3

Marea Finală Mireasa sezon 3 va avea loc pe data de 1 august 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul pe data de 1 iulie 2021.

"Este un sezon care a avut un parcurs extraordinar. Cei care vor să-și unească destinele o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august", a afirmat atunci Simona Gherghe.

Care este marele premiu oferit în Finala sezonului 2 de la Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ei vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca au trecut la următorul nivel al relației lor. Ce a recunoscut fata pe internet... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala 17 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x