Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Prima fotografie cu Mihai și Bianca după împăcare. Ipostaza romantică în care s-au pozat

Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2 s-au împăcat după scurta lor despărțire. Recent, tânărul a postat și prima fotografie de cuplu din ultimele săptămâni.

colaj de imagini cu mihai si bianca de la mireasa sezon 2 Galerie
Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2 s-au împăcat după scurta lor despărțire | Antena 1

Cei doi s-au fotografiat la mare, în stațiunea Mamaia, chiar pe faimoasa pasarelă. Bianca este surprinsă cu spatele, cu mână întinsă spre Mihai, care o ține de mână.

Este prima imagine cu Mihai și Bianca de la anunțul că nu mai formează o pereche, iar susținătorii celor doi s-au grăbit să aprecieze fotografia urcată pe rețelele sociale.

Citește și: Cum l-a răsfățat Mădălina pe Radu la aniversarea lui de 27 de ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce scria Bianca la scurt timp de la despărțire

La doar câteva săptămâni de la aniversarea a două luni de relație, Mihai și Bianca decideau să se despartă. Pe 29 aprilie 2021, tânăra publica, pe Facebook, un mesaj în care anunța că ea și Mihai vor merge pe drumuri diferite.

”Bună seara tuturor ! Se apropie o zi în care cu siguranță aș fi primit foarte multe urări de bine și felicitări... felicitări și urari care nu și-ar mai avea locul deoarece poveste Bi Mi a luat sfârșit! Va doresc sărbători fericite!”, nota ea atunci.

Citește și: David și Andra s-au despărțit. Cum au anunțat destrămarea cuplului "DA"

Care este povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa. Ce s-a întâmplat după ce Maria a plecat din casă

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum l-a răsfățat Mădălina pe Radu la aniversarea lui de 27 de ani... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 22 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x