Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa. Ce s-a întâmplat după ce Maria a plecat din casă

Maria a stat 24 de ore în zona neutră. Nu a fost în casa Mireasa, dar nici nu a plecat acasă. Timpul i-a fost alocat pentru a lua o decizie în ceea ce privește viața sa. Simona Gherghe a spus că fiecare concurent are acest drept în momentul în care se află într-o situație limită.

Doamna Mari a rămas fără cuvinte și le-a mulțumit băieților că au fost alături de fiul ei Galerie
Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu | Antena 1

Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu. Acesta a considerat că fosta lui iubită nu se va mai întoarce și a spus că nu o va mai căuta pentru că nu a interesat-o de sentimentele lui. Blaze și Marian au stat mereu alături de Liviu și au încercat să-l ajute.

Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa

Doamna Mari a rămas fără cuvinte și le-a mulțumit băieților că au fost alături de fiul ei. Liviu a avut de ales dacă vrea să meargă să o vadă pe Maria la hotel, iar decizia lui a venit pe loc. A mers să discute cu femeia pe care o iubește.

Liviu s-a pregătit, a luat flori, inelul primit de la fani și i-a bătut Mariei la ușă. Mai apoi au coborât la restaurant, Liviu i-a dat surprizele, dar ce a urmat este greu de descris în cuvinte.

Liviu a cerut-o în căsătorie, iar Maria i-a spus că-l iubește mult și că din acest motiv își dorea să-l părăsească, pentru că nu se gândise la acest lucru. Maria i-a spus că ea a crezut că se joacă cu ea, iar Liviu a completat și a spus că este prima dată când își dorește așa ceva cu adevărat. Cei doi au rămas toată noaptea la hotel.

După noaptea cu Liviu, Maria a spus că s-a reîndrăgostit de Liviu și că a descoperit un al bărbat minunat și dulce precum un copil.

Doamna Mari a spus că-i iubește și îi felicită pe cei doi și speră să fie extrem de fericiți împreună.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată Liviu, băiatul pentru care Ruxi și-a dorit să iasă din competiție... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela le-a dat emoții concurenților din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x