Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, intervenție telefonică după ce Andra și Mădălina au comentat relația lui Mihai cu Bianca

Ștefania a fost deranjată de afirmațiile făcute de Andra și Mădălina cu privire la schimbarea de comportament observată la Mihai, fostul său iubit de la Mireasa.

stefania, mihai si bianca, dupa ce fosta concurenta a intrat sa discute relatia lor Galerie
Ștefania a fost deranjată de afirmațiile făcute de Andra și Mădălina cu privire la schimbarea de comportament observată la Mihai | Antena 1

Felele spuneau că au observat faptul că Mihai este mai destins în preajma Biancăi față de cum era în trecut, inclusiv când forma un cuplu cu Ștefania.

Fosta concurentă le-a trimis o scrisoare, dar a intervenit și în direct pentru a își spune părerea despre aproprierea dintre Mihai și Bianca.

”Andra și Mădălina, lăsând la o parte mesajele ce le-am trimis separat, vreau să vă mai spun ceva. Nu mai vorbiți despre mine ca și cum aș fi fost un măr stricat în relația cu Mihai. În cazul în care se întâmplă prea multe acolo în casă și nu mai țineți minte, vă reamintesc eu cum era Mihai la începutul cunoașterii cu mine, ce-mi spunea, ce-mi promitea și cum vorbea despre mine. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi spus altcineva, dar voi, prietenele mele, așa cum am considerat eu, să spuneți: 'Vai, ce fericit este Mihai acum'.

Citește și: Andra a primit un bilet ascuns într-un pantof. Ce a vrut să-i transmită mama sa

Nu vă grăbiți să trageți concluzii, ei doi încă sunt în cunoaștere și Mihai procedează exact cum a procedat cu mine. A, nu chiar. Mie îmi promitea mai multe. Nu am nimic cu ei, să fie împreună dacă asta își doresc, dar hai totuși nu mai exagerați să spuneți 'ce schimbat este el'.

Am plecat de acolo în ideea că el își găsește liniștea și că nu mai sunt curioasă să cunosc alt băiat. Aici, acasă, tot singură sunt. Eu nu am dorit...vedeți diferența?... încă să cunosc alt băiat. Așteptați un final fericit între cei doi și nu mă mai denigrați pe mine. Nu uitați, începuturile sunt mereu frumoase”, a notat Ștefania în scrisoarea celor două.

Andra a ținut să precizeze că Mihai este într-adevăr schimbat, însă nu a acuzat-o pe Ștefania de nimic.

Ștefania i-a scris lui Mihai după ce a fost eliminată de la Mireasa

Nici nu părăsea bine casa Mireasa că Ștefania a simțit nevoia să îi scrie lui Mihai.

”Singurul sfat pe care ți-l pot da este să nu ții cont de nimeni și de nimic și să faci ce simți tu.

Nu contează nici părerile celor de afară, nici a celor din casă. Ascultă-ți instinctul, vorbește cu tine și ascultă-te pe tine. Nu-mi place când te văd supărat. Nu-mi place că fumezi mult și nici că dai explicații unor oameni care nu merită. Timpul îți va da cele mai bune răspunsuri. Așadar, dă-ți timp. Sper că nu am filosofat prea mult și înțelegie exact la ce mă refer.

În cazul în care nu înțelegi, discută cu mine la cameră. Duminică îți trimit un mesaj mai detaliat. Tot la cameră să-mi spui și dacă te interesează ceva anume de afară. Mesajul este strict pentru tine, asta ca să nu mai vină alte vorbe pe lângă. Îți simt lipsa enorm. Te pup.”, i-a scris fosta iubită.

Citește și: Răspunsul surprinzător pe care l-a dat Mihai când a fost întrebat ce simte pentru Bianca

După acel moment, Ștefania a intrat în direct ca să vorbească cu Mihai. A intrat mai ales ca să specifice că scrisoarea primită de băiat îi aparține, după ce el a mărturisit că are dubii în această privință.

”Îi urmăresc reacțiile, stările. Nu-mi place când îl văd prea amabil cu anumite persoane. Am intrat special pentru el, să-i spun să facă ce simte. Cu adevărat să facă ce simte. Momentan mi se pare că este politicos cu Bianca. Eu nu vreau să-i influențez deciziile”, a spus Ștefania.

De cealaltă parte, Mihai a vrut să clarifice lucrurile între ei. El a precizat că relația lor s-a terminat, dând de înțeles că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Mireasa 2020, sezon 2. Andra a primit un bilet ascuns într-un pantof. Ce a vrut să-i transmită mama sa... Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei a reacționat după ce concurenta a afirmat că vrea să se căsătorească în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x