Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Un nou concurent, Adelin, va intra în competiție alături de mama sa, Bănuța

Simona Gherghe a oferit vestea zilei în casa Mireasa. Un nou băiat va intra în competiție în zilele următoare.

colaj de imagini cu simona gherghe, bianca, mia si ermina de la mireasa sezon 2 Galerie
Adelin va intra în competiție în zilele următoare | Antena 1

Este vorba despre Adelin, care nu vine singur, ci însoțit de mama sa, doamna Bănuța.

Concurenții au avut ocazia să intre în dialog cu el și nu prin intermediul aplicației Whatsapp, așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalte persoane care au pășit în casa Mireasa.

Băiatul a profitat de intervenția telefonică pentru a comunica cu fetele, pe care așteaptă să le vadă și cunoască, fiindcă nu are nicio preferată.

Mama sa, în schimb, are o favorită. Însă, pentru a nu-l influența pe fiul său, doamna Bănuța a ales să țină numele pentru sine.

Ea a mai mărturisit că abia așteaptă să le cunoască pe mame, despre care crede că o vor primi bine în competiție.

Citește și: Ștefan s-a dat de gol. A vorbit cu una dintre fostele iubite din competiție înainte să înceapă show-ul

De cealaltă parte, băieții au și decis unde va fi găzduit Adelin, căruia acasă i se spune Mihai. El va dormi în camera unde David și Ciprian se odihnesc pentru că acela este singurul loc liber din casa băieților.

Care sunt ultimii băieți intrați în casa Mireasa

La începutul lunii decembrie, Ciprian și Alexandru au intrat în competiția Mireasa sezon 2 cu gândul să-și găsească aleasa.

În vreme ce Ciprian este convins că vrea să o cunoască pe Bianca, și ea recent intrată în show-ul matrimonial, Alexandru numea trei fete pe care le găsea atrăgătoare: Claudia, Ștefania și Cătălina.

Pe ultima nu a mai avut oportunitatea de a o cunoaște, iar Ștefania era implicată într-o relație cu Mihai. Cu toate acestea, Alexandru s-a orientat către Bianca, cea pe care mama sa o plăcea.

Care sunt ultimele fete intrate în casa Mireasa

Ultimele concurente care au intrat în show-ul matrimonial sunt: Andreea, Alexandra și Carina. Cele trei fete s-au înscris la Mireasa pentru a își întâlni pe cineva cu care să-și întemeieze o familie.

Citește și: Doamna Ana a intervenit după ce a observat discuții între Mădălina și Radu. Ce i-a spus fetei

Andreea are 2 locuri de muncă și locuiește singură de doi ani. Ea s-a înscris la emisiune pentru Alexandru, cel de care a fost îndrăgostită în copilărie.

Alexandra are 23 de ani și mărturisea că îl place pe Mihai: ”Scopul meu este să-mi găsesc sufletul pereche. Am încercat până acum, dar nu a mers. Consider că este o vârstă potrivită pentru căsătorie.”

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

Citește și: Andreea are o poveste de viață impresionantă. A trăit cu un tată abuziv și fără să știe ce înseamnă ”acasă”

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, a spus ea, întrebată fiind când a fost cel mai greu moment din viața sa.

Când este finala Mireasa sezonul 2. Simona Gherghe va anunța cuplul câștigător... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan s-a dat de gol. A vorbit cu una dintre fostele iubite din competiție înainte să înceapă sh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x