Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Mădălina și Radu au avut dansul mirilor. Momentul special din mijlocul petrecerii de nuntă a emoționat

Mădălina și Radu, fericții câștigători ai sezonulu 2 Mireasa, s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea de nuntă. În mediul online au circulat zeci de poze și filmulețe cu cei doi, iar cel mai important moment al serii, dansul mirilor, a fost surprins din toate unghiurile. Imaginile de la feiricitul eveniment.

Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa Galerie
Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa s-au căsătorit religios. Așa cum era de așteptat, au apărut și primele imagini de la marele eveniment din viața celor doi. | Mireasa

Tânăra mireasă și-a găsit fericirea, cu adevărat, în brațele lui Radu. Ambii își acordă timp și atenție atât în sânul celor care îi iubesc, cât și în particular, dovadă fiind imaginile pe care cuplul le încarcă în mediul online.

Mădălina și Radu, moment emoționant la dansul mirilor. Câștigătorii Mireasa, sezonul 2, au avut petrecerea de nuntă

Aceștia s-au căsătorit de curând și au arătat tuturor imagini de la nunta fastuasă. Dansul mirilor a fost momentul special la serii, când Mădălina și Radu au dansat în fața tuturor și și-au unduit corpurile pe ritumurile unei melodii de dragoste.

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică după ce au zis ”Da” în fața Primarului care a oficializat căsătoria în caa Mireasa.

Pe parcursul emisiunii cai doi au demonstrat că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din istoria show-ului matrimonial.

Vezi imagini cu dansul mirilor în GALERIA FOTO

Au demonstrat acest lucru și în Finala Mireasa sezon 2, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Cei doi soți petrec acum extrem de mult timp și își împărtășesc iubirea sub orice formă. Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi.

Cum Mădălina și Radu țin mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, Mădălina a publicat în secțiunea de story primele imagini cu ea în rochie de mireasă, o fotografie cu verighetele și una de la restaurantul unde invitații sunt așteptați să le sărbătorească dragostea.

Cum este viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Ce trăiește cuplul Radu & Mădălina

Cei doi au fost invitați în una dintre galele sezonului 3 Mireasa pentru a povesti cum este viața lor după show-ul matrimonial. Cei doi soți se bucură de momentele unice și împărtășesc pe conturile lor momente din viața de cuplu.

Mădălina a precizat că nu e însărcinată, dar își dorește ca după cununia religioasă să devină mămică. Câștigătorii sezonului 2 au precizat că încă mai țin legătura cu câțiva dintre foștii lor colegi. Radu este în prezent agent de vânzări, adică doar și-a schimbat orașul nu și job-ul. Mădălina nu are un loc de muncă momentan.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Mădălina și Radu au hotărât cum îi vor chema pe copiii lor. Ce nume ar vrea să aibă fetița sau băiatul

Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi, dar și Radu este la fel de activ. Mădălina s-a gândit deja la numele pe care ar vrea să le pună viitorilor ei copilași cu Radu. Deși superba soție nu a dat de înțeles că este însărcinată, a răspuns fără ezitare la întrebarea "Dacă vei avea un bebe mic, ce nume i-ai pune?".

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum l-a răsfățat Mădălina pe Radu la aniversarea lui de 27 de ani

Curiozitatea a venit din partea unui fan care i-a adresat public întrebarea Mădălinei. Aceasta a răspuns rapid pe InstaStory făcând deja public numele pe care ar vrea să le poarte viitorii ei îngerași. "Raul și Selena", a răspuns Mădălina. Dacă fericitul cuplul va avea copii, Mădălina și Radu vor alege numele Raul pentru băiat și numele Selena pentru fată.

Mireasa 2021, sezonul 2. Primele imagini de la nunta Mădălinei și a lui Radu. Cum au arătat cei doi în ziua cea mare... Mireasa sezon 4, 28 august 2021. Simona Gherghe a purtat o ținută deosebită la premieră. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x