Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Mesajul lui Radu pentru Mădălina, dar și pentru susținători. Ipostazele în care s-au fotografiat

Mădălina și Radu trăiesc în prezent unele dintre cele mai minunate clipe din viață, după ce dragostea lor a reușit să străbată dincolo de ecrane! Cei doi soți se bucură de momentele unice, iar Radu a transmis un mesaj uluitor susținătorilor, dar și Mădălinei.

Mireasa 2020, sezonul 2. Mesajul lui Radu pentru Mădălina, dar și pentru susținători. Ipostazele în care s-au fotografiat
Mesajul lui Radu pentru Mădălina, dar și pentru susținători. Ipostazele în care s au fotografiat

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică după ce au zis ”Da” în fața Primarului care a oficializat căsătoria. Se pare că proaspătul cuplu duce dorul clipelor din cadrul emisiunii și cu siguranță cei doi privesc cu mândrie la pozele care demonstrează dragostea dintre ei.

Cei doi soți petrec acum extrem de mult timp și își împărtășesc iubirea sub orice formă. Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi, dar și Radu este la fel de activ. Acesta a făcut o postare emoționantă cu soția sa și a transmis un mesaj frumos celor care au crezut cu tărie în uniunea dintre ei.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu

Din postările lor se poate observa clar că și-au găsit fericirea, cu adevărat.

Mesajul lui Radu pentru Mădălina, dar și pentru susținători

În urma voturilor, marele premiu de 40.000 de euro din sezonul 2 Mireasa este câștigat de Mădălina și Radu. La scurt timp după ce visul lor a devenit realitate, Radu a făcut o postare emoționantă pe pagina sa oficială de Instagram.

Proaspătul mire a postat o fotografie emoționantă cu soția sa, Mădălina, și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant: "Unde este iubire, acolo este viața", a scris Radu în descrierea fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

De asemenea, acesta a postat pe story o imagine cu el și Mădălina, dar și cu un mesaj emoționant pentru susținătorii lor. Radu i-a numit pe votanții săi "oameni cu inimă mare": "Mulțumim frumos tuturor celor care au fost alături de noi, ne-ați plăcut, susținut și votat. Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi! Ne-ați făcut șederea în casa Mireasa mai bună și mai liniștită. Jos pălăria și multă sănătate tuturor. Sunteți oameni cu o inimă mare. Vă iubim pe toți", a scris Radu.

Pe parcursul emisiunii cai doi au demonstrat că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din istoria show-ului matrimonial.

Au demonstrat acest lucru și în Finala Mireasa sezon 2, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Radu: ”Ești totul pentru mine. Din prima zi când te-am văzut, am simțit că dorința mi se va îndeplini. Vreau să-ți mulțumesc că m-ai acceptat, mi-ai fost alături. Noi împreună vom defini infinitul. Te iubesc infinit de mult!”

Mădălina: ”Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru că m-ai lăsat să descopăr ce minunat ești. Ești bărbatul perfect, atent. M-ai învățat să fiu mai încrezătoare, să mă iubesc, să iubesc cu adevărat. Te iubesc pentru toată viața”.

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el. Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Cum își petrec timpul fericiții câștigători

Comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, ipostaza în care au fost surprinși în public. Ce fac ce doi în afara casei Mir... Mireasa revine cu al treilea sezon la Antena 1. Show-ul începe ASTAZI, 6 martie, de la 13:45...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x