Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a făcut-o să plângă pe Ioana: ”Sunt obligată să fiu cu Valentin?!”. Ce amintiri a trezit fata

După întâlnirea cu Valentin de la Mireasa sezon 3, fetele au tachinat-o pe Adelina spunând că băiatul îi este predestinat.

colaj de trei imagini cu adelina, ioana si mamele din casa cand matusa lui valentin a plans Galerie
Vorbele Adelinei au trezit niște amintiri dureroare în inima doamnei Ioana | Antena 1

”Nu sunt cu Valentin. Sunt obligată să fiu cu Valentin?!”, le-a spus ea. Păreau niște cuvinte nevinovate, spuse fără răutate, însă doamna Ioana a început să plângă atunci când le-a auzit.

Se pare că vorbele Adelinei au trezit niște amintiri dureroare în inima doamnei Ioana, care este mătușa tânărului.

Fata a simțit nevoia să se justifice în față mamei, însă doamna Ioana era foarte afectată. După ce a rugat-o pe Adelina să înceteze fiindcă o face să plângă, concurenta a simțit nevoia să insiste, iar lacrimile au început să curgă pe obraji.

Citește și: Conflictul deschis dintre Costinela și Alina a împărțit casa în două tabere

Tânăra a fugit să-i aducă un servețel și i-a explicat ce a vrut să spună.

Valentin de la Mireasa sezon 3 a suferit din dragoste

Valentin de la Mireasa a povestit că a avut o relație cu o colegă în urma căreia a suferit. Este motivul pentru care doamna Ioana se teme pentru starea emoțională a nepotului său drag.

”A fost un cumul. Am iubit-o foarte mult pe fata asta. Era și perioada când deveneam din ce în ce mai dependent de oameni și lucrul ăsta mi-a adus aminte că am o problemă. Multe vreme am crezut că sunt un ciudat, că nu o să mă placă fetele. La mine, primesc pe absolut toată lumea, rămâne cine poate. De obicei, selecția se face natural”, a povestit Valentin.

Citește și: Povestea lui Liviu și a doamnei Mari: ”Simt că l-am crescut singură”

Mai multe detalii despre povestea de dragoste dureroasă în materialul video de mai sus.

Care este povestea lui Valentin de la Mireasa 2021

Valentin, nepotul doamnei Ioana, de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane.

Încă de la o vârstă fragedă, tânărul a fost diagnosticat cu o afecțiune care l-a lăsat aproape fără vedere.

”A fost o lovitură zdrobitoare pentru mama”, a spus el înainte să-și spună povestea.

Cea care a observat că are probleme în a se orienta a fost cea care i-a dat viață. Valentin avea doar câțiva anișori la acel moment.

Citește și: Doamna Victoria le acuză pe mame că o marginalizează după ce a fost desemnată Mama Săptămânii

”Mama a văzut că am dificultăți în a mă orienta în întuneric. În acest moment văd între 2-10%. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru într-o gaură neagră. Am fost momentul în care am considerat că sunt o ciudățenie. După ceva timp de luptă interioară, a venit un prieten care mi-a spus că atitudinea este totul.”, a povestit timpul.

Cel mai mare dezavantaj, conform lui Valentin, este că depinde de cineva. Cu toate acestea, afecțiunea nu i-a afectat viața sentimentală. ”Sunt niște lucruri dincolo de ochi care vă scapă...”, a mai susținut el.

Întrebat despre scopul pentru care s-a înscris în show-ul matrimonial ”Mireasa” sezon 3, Valentin a dat un răspuns care a înduioșat fetele prezente în platou.

”Îmi doresc foarte mult aceea poveste. Câteodată ai 1 din 1000 de șanse să găsești acel adevăr de dincolo de cuvinte. Universul mi-a spus acum: acesta este momentul.”, a explicat Valentin.

Mireasa 2021, sezon 3. Conflictul deschis dintre Costinela și Alina a împărțit casa în două tabere... Mireasa 2021, sezon 3. Care este povestea lui Alin Georgescu și a mamei Daniela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x