Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea

Adelina de la Mireasa sezon 3 consideră că Alin, iubitul ei, nu are sentimente puternice pentru ea. Aceștia au purtat o discuție pe această temă.

colaj de imagini cu adelina si alin de la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina de la Mireasa sezon 3 consideră că Alin, iubitul ei, nu are sentimente puternice pentru ea | Antena 1

Aflați în living, pe scaunul Simonei Gherghe, Adelina și Alin au vorbit despre lipsa cuvintelor magice ”Te iubesc”.

”Omule, acum câteva zile ai zis să vezi cum ne înțelegem. Ce trebuie să fac mai mult de atât? Dacă simțeai într-adevăr ceva pentru mine, nu făceau orgolii și ambiții cu mine. Dacă aș fi și eu orgolioasă cu tine, cum ar fi? După două luni de stat aici nonstop, tu nu ai sentimente. Lucrul ăsta mă pune pe gânduri. Se vede în comportamentul tău. Ești indiferent, rece. Nu ai sentimente pentru mine. Nu ai dezvoltat contrariul. Mă gândesc, unde greșesc? Ce fac în neregulă? De aia nu am încredere în mine uneori.”, i-a zis Adelina partenerului său.

Citește și: De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui

De cealaltă parte, Alin s-a apărat și a afirmat că acesta este felul său de a fi. Fata a insistat și i-a transmis că ea nu este ”toată lumea”. După difuzarea materialului, Alin a încercat să explice de ce nu i-a spus, până acum, că o iubește pe Adelina.

”I-am spus că am sentimente. Chiar dacă o simt, nu iese din gura mea. Vreau un moment mai deosebit. Nu se spune oricând.”, a afirmat el în emisia live.

Doamna Daniela crede că Alin are sentimente puternice pentru iubita sa, având în vedere faptul că a ales să fie împreună, în ciuda faptului că familia lui se împotrivește relației.

”La el așa e, dragostea e în fapte, nu în vorbe. La noi acasă nu se folosește cuvântul Te iubesc. Îl împinge să spună asta.”, a sărit doamna Daniela în apărarea fiului.

Doamna Daniela crede că Adelina îi face farmece lui Alin

Doamna Daniela o acuză pe Adelina de la Mireasa sezon 3 că face farmece pentru a-l ține lângă ea pe Alin.

Acuzația a venit după săptămâna în care Adelina și Alin au stat despărțiți. Atunci, fata ar fi primit un pachet cu mai multe cruciulițe și un mir, pe care le-a împărțit mamelor din competiție. Doamna Victoria a recunoscut acest lucru, dar Daniela a fost de neînduplecat.

Este convinsă că acestea aveau un alt scop și că rugăciunile făcute de Adelina, tot în intervalul respectiv, ar fi avut un scop oarecum malefic. Adelina i s-a confesat lui Alin, care nu mai știe cum să se împartă între cele două: ”Cât mai vrei să mai suport chestiile astea?”, i-a zis Adelina.

Citește și: Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină

”Mie mi-ar fi frică să am așa o soacră. Poate primesc un croșeu, ceva.”, a spus și Radu despre atitudinea doamnei Daniela.

După difuzarea materialului, doamna Daniela a susținut că Adelina va face tot posibilul să rămână lângă Alin, inclusiv să apeleze la vrăjitoare.

Mireasa 2021, sezon 3. De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui... Mireasa 2021, sezonul 3. Pe cine ar vrea concurenții să elimine din casa Mireasa: "Alina a venit cu alt scop, știu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x