Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină

Maria și Liviu au fost protagoniștii unor scene care au lăsat casa Mireasa sezon 3 cu un gust amar. Cei doi s-au îmbrâncit și jignit în grădină, după ce Radu a întrebat-o pe fată dacă Liviu este gelos pe el și ea a confirmat.

colaj de imagini cu maria si liviu cand se cearta in gradina Galerie
Maria și Liviu au fost protagoniștii unor scene care au lăsat casa Mireasa sezon 3 cu un gust amar | Antena 1

După dispută, Maria a venit în fața camerelor și a vorbit cu fanii emisiunii despre episodul neplăcut.

”Am fost și mai bine până ieri, chiar foarte bine. Pare că la noi e dintr-una într-alta și a fost ”nevoie” să se întâmple încă un show neplăcut, dar sperăm să fim bine. Sper că e din cauza tensiunilor de aici. Știu că Liviu nu mai vrea să stea aici, știu că e greu, știu că nu mai suportă nimic și-l deranjează și musca dacă trece pe aici. Sunt alături de el, sunt dispusă să-l ajut și cu toanele astea pentru că atunci când iubești cred că trebuie să ajuți persoana de lângă tine și să nu pleci la primul impas. Nu este ok ce a făcut, nici el, nici eu.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece

Vă mulțumim frumos pentru tot și sper să fie totul bine. Sper ca ai mei să fie bine, să nu se sperie pentru ce au văzut astăzi. Știu că Liviu nu este agresiv, deși s-a tot spus asta. Sunt convinsă pentru că-l simt, gura îl strică mult. În viața reală știm cu toții că există momente tensionate între cupluri. Știu că Dumnezeu are grijă de noi și o să fie bine. Sper încă o dată ca ai mei să nu se sperie și să nu își facă griji.”, a spus Maria în fața camerelor, în materialul difuzat la Mireasa- Urzeala Soacrelor de pe Antena Stars.

Ce s-a întâmplat între Maria și Liviu

Disputa lot a început după ce Radu a întrebat-o pe Maria, la jocul Adevăr sau provocare, dacă Liviu este gelos pe el. Ea a răspuns ”Da”, moment în care băiatul a refuzat să se mai joace.

A plecat în grădină și câteva minute mai târziu, fata a mers la el.

”Nu vreau să mai am nicio treabă cu tine. Nu gândești. Asta e porcărie? De acum încolo, să răspunzi mereu împotriva mea. L-ai ajutat pe el. Fii cu el, nu cu mine. Ai 27 de ani, mă faci să mă simt prost în fața lor. Nicio fostă nu și-a bătut joc de mine.”, i-a zis Liviu iubitei sale.

Maria i-a reproșat că a avut o reacție exagerată, la puțin timp după ce l-a pălmuit.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea

”Puteai să reacționezi altfel. Nu mai vorbi de fostele. Eu nu vorbesc de foștii mei. Du-te, în pana mea, la fostele. Cu mine ai terminat-o. Du-te la alea care au sunat la televizor. Ești cu capul. Dacă se mai întâmplă o șcenă ca asta...”, a zis concurenta.

Atunci s-a ridicat și a vrut să plece, dar Liviu a împiedicat-o. Nu a durat mult până fiul doamnei Mari a apelat la jigniri.

”O să mai fi bătută în cap. Tu nu înțelegi.”, i-a zis el.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria și Liviu s-au certat, din nou. Tânăra l-a pălmuit și el a jignit-o... Mireasa 2021, sezon 3. De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x