Mireasa 2021, sezon 3. De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui

Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui. Acesta și-a spus părerea despre relația dintre el și Maria, iar mama concurentului nu a putut să asiste la convorbire.

Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui

Antena 1

În acele momente, doamna Mari a acuzat stări de rău și, a doua zi, când Simona Gherghe a întrebat-o ce părere are despre altercația din Maria și Liviu, ea a refuzat să răspundă.

Aceasta a spus că tatăl lui Liviu ar trebui să-și spună părerea, arătând cât de supărată este pe intervenția lui.

După emisiunea, doamna Mari și Costinela au vorbit despre motivele pentru care aceasta a fost deranjată de faptul că tatăl lui Liviu a sunat în emisiunea live.

Citește și: Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină

”Dacă Liviu a avut o problemă, nu era acolo. L-am operat singură. În momentul în care am fost la operație ne-am dus cu microbuzul, tatăl lui era șoferul. I-a zis că se duce la spital, i-a dat numărul de telefon. Nici măcar nu l-a sunat. Nici măcar nu a vorbit despre competiție, le-a zis felicitări. Mai ales că se zvonește că mama băietului nu o place pe fată. Să lase băiatul în pace. Numai sufletul lui știe prin ce a trecut 30 de ani. A fost umilit de multe ori și nu suportă.”, a spus doamna Mari într-o convorbire cu Mari.

Alina, în lacrimi după declarațiile doamnei Mari

Dezvăluirile doamnei Mari a trezit răni adânci din sufletul Alinei, care nu a putut să se abțină și a început să plângă.

Se pare că tânăra nu a avut parte de prezența tatălui său, cu care nici nu ține legătura.

”Am vorbit de 4 ori în 29 de ani. Aveam 22 de ani când am vorbit ultima dată.”, a spus Alina printre lacrimi.

Care este povestea lui Liviu de la Mireasa sezon 3

Doamna Mari și tatăl lui Liviu au divorțat când băiatul avea doar 6 ani. La ceva timp, și-a refăcut viața. ”Am fost conștientă întotdeauna că Liviu știe că tatăl lui este de neînlocuit”, a spus mama tânărului.

Ea simte că l-a crescut singur pe Liviu pentru că a luptat să-i fie atât mamă, cât și tată. Este motivul pentru care are o relație specială cu fiul său.

Citește și: Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea

Însă, deși mama lui crede că tatăl nu poate fi înlocuit, Liviu susține că actualul partener al doamnei Mari l-a ajutat foarte mult.

S-a apropiat rapid de bărbat și, fără să-și dea seama, a ajuns să-l strige ”tata”. El a menționat că are sentimente puternice pentru tatăl vitreg.

Ultimele știri