Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui

Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui. Acesta și-a spus părerea despre relația dintre el și Maria, iar mama concurentului nu a putut să asiste la convorbire.

colaj de imagini cu mari, maria si liviu de la mireasa Galerie
Doamna Mari s-a supărat că Liviu a avut ocazia să vorbească cu tatăl lui | Antena 1

În acele momente, doamna Mari a acuzat stări de rău și, a doua zi, când Simona Gherghe a întrebat-o ce părere are despre altercația din Maria și Liviu, ea a refuzat să răspundă.

Aceasta a spus că tatăl lui Liviu ar trebui să-și spună părerea, arătând cât de supărată este pe intervenția lui.

După emisiunea, doamna Mari și Costinela au vorbit despre motivele pentru care aceasta a fost deranjată de faptul că tatăl lui Liviu a sunat în emisiunea live.

Citește și: Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină

”Dacă Liviu a avut o problemă, nu era acolo. L-am operat singură. În momentul în care am fost la operație ne-am dus cu microbuzul, tatăl lui era șoferul. I-a zis că se duce la spital, i-a dat numărul de telefon. Nici măcar nu l-a sunat. Nici măcar nu a vorbit despre competiție, le-a zis felicitări. Mai ales că se zvonește că mama băietului nu o place pe fată. Să lase băiatul în pace. Numai sufletul lui știe prin ce a trecut 30 de ani. A fost umilit de multe ori și nu suportă.”, a spus doamna Mari într-o convorbire cu Mari.

Alina, în lacrimi după declarațiile doamnei Mari

Dezvăluirile doamnei Mari a trezit răni adânci din sufletul Alinei, care nu a putut să se abțină și a început să plângă.

Se pare că tânăra nu a avut parte de prezența tatălui său, cu care nici nu ține legătura.

”Am vorbit de 4 ori în 29 de ani. Aveam 22 de ani când am vorbit ultima dată.”, a spus Alina printre lacrimi.

Care este povestea lui Liviu de la Mireasa sezon 3

Doamna Mari și tatăl lui Liviu au divorțat când băiatul avea doar 6 ani. La ceva timp, și-a refăcut viața. ”Am fost conștientă întotdeauna că Liviu știe că tatăl lui este de neînlocuit”, a spus mama tânărului.

Ea simte că l-a crescut singur pe Liviu pentru că a luptat să-i fie atât mamă, cât și tată. Este motivul pentru care are o relație specială cu fiul său.

Citește și: Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea

Însă, deși mama lui crede că tatăl nu poate fi înlocuit, Liviu susține că actualul partener al doamnei Mari l-a ajutat foarte mult.

S-a apropiat rapid de bărbat și, fără să-și dea seama, a ajuns să-l strige ”tata”. El a menționat că are sentimente puternice pentru tatăl vitreg.

Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină... Mireasa 2021, sezon 3. Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x