Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alexandra, sora lui Alin, ironii la adresa insistenței Adelinei de a discuta la hotel cu Alin

Adelina și Alin de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Băiatul este cel care a decis să pună punct relației.

colaj de imagini cu alexandra, alin si adelina la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina și Alin de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Băiatul este cel care a decis să pună punct relației | Antena 1

Separarea a venit după ce Alin ar fi primit scrisori din afara casei în care i se spunea că Adelina nu și-a recunoscut în totalitate trecutul. Acestora li s-a adăugat și îndârjirea familiei lui Alin care nu vor să o accepte pe fată.

De când s-au despărțit, Adelina a încercat, în mai multe rânduri, să vorbească cu Alin, însă băiatul pare de neînduplecat. Mai mult, el a declarat că nu-și dorește să împartă premiul câștigat la concursul de Paște, respectiv o noapte la hotel, cu fosta iubită.

Aceasta a insistat să meargă la hotel ca să stea de vorbă și să clarifice anumite aspecte pe care nu le poate aborda în casa Mireasa. Alin a refuzat, motivând că nu vrea să se interpreteze lucrurile.

În ziua de Paște, și mama Adelinei a îndemnat-o pe fată să nu meargă la hotel cu Alin, însă în emisiunea de luni, 3 mai, concurenta a susținut că își dorește în continuare să-l însoțească pe tânăr.

Alexandra, sora lui Alin, ironii la adresa Adelinei

Este cunoscut faptul că Alexandra, sora lui Alin, nu era de acord cu relația acestuia cu Adelina. De altfel, ea a criticat-o de mai multe ori pe fată în cadrul emisiunii ”Mireasa: Urzeala Soacrelor” de la Antena Stars.

În live-ul din prima zi de Paște, Alexandra a comentat decizia Adelinei de a merge la hotel cu Alin, iar Gabriela Cristea a rugat-o să fie atentă la limbaj.

”Nu are ce să îi spună. I-am spus eu tot și știe. Ea nu are pic de demnitate, de rușine. Se roagă de un bărbat să meargă cu el la hotel și el, e normal, e bărbat și a acceptat. Bravo lui (a aplaudat). Să se ducă să-și facă treaba, bravo lui. Nu am ce să am grijă la limbaj. Poate să stea de vorbă, să facă ce vrea.”, a spus Alexandra.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit prima lună de relație... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

În mediul online circulă zvonul potrivit căruia Alex și Raluca de la Mireasa sezonul 6 nu mai formează un cuplu.

Sambata, 30.09.2023, 17:09
Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Alina a fost eliminată în Gala din 29 septembrie 2023. Băieții au votat-o în unanimitate pentru eliminare și pentru că a fost pe ultimul loc, fata a părăsit competiția.

Sambata, 30.09.2023, 10:56
Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Liviu de la Mireasa sezonul 8 a fost foarte nervos când a aflat că publicul a decis ca el să rămână în competiție. A avut o criză de nervi și chiar a părăsit platoul.

Sambata, 30.09.2023, 10:06
Mireasa sezonul 8. Ce a postat Bogdana după ce Simona Gherghe a anunțat că Liviu rămâne în competiție

Mireasa sezonul 8. Ce a postat Bogdana după ce Simona Gherghe a anunțat că Liviu rămâne în competiție

Bogdana a părăsit competiția Mireasa în urmă cu două săptămâni. După eliminare, a mers acasă la Liviu. Acesta spera să i se alăture după Gala de vineri, însă publicul a dorit să-l păstreze în casa Mireasa.

Sambata, 30.09.2023, 10:05
x