Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alina a vorbit cu Radu înainte să se întoarcă în competiție pentru Bogdan

Alina a revenit la Mireasa sezon 3 pentru Bogdan, care și-a dorit să o cunoască mai bine. Cei doi au avut o întâlnire, iar de sâmbătă au avut posibilitatea să petreacă mai mult timp împreună.

colaj de imagini cu alina si bogdan de la mireasa sezon 3 Galerie
Alina a revenit la Mireasa sezon 3 pentru Bogdan, care și-a dorit să o cunoască mai bine | Antena 1

Cu toate acestea, restul concurenților sunt sceptici cu privire la motivul revenirii Alinei. În vreme ce Izabela crede că tânăra nu îl place atât de mult pe Bogdan, Andreea l-a adus în discuție pe Radu, băiatul pe care acestea l-au cunoscut în Gala în care au fost rugate să aleagă un băiat care să intre în competiție.

Bogdan a fost alegerea lor, însă Radu urmează să i se alăture în curând. Se pare că Alina a ținut legătura cu el după eliminare, lucru pe care l-a recunoscut în emisia live de astăzi, 26 aprilie 2021.

Citește și: Adelina și Alin au împlinit o lună de relație. Cum au sărbătorit

Ea a afirmat că Radu i-a scris și că în urmă cu doar câteva ore i-a urat ”La mulți ani” prin intermediul camerei. Ba mai mult, de emoții a pronunțat numele lui Bogdan, însă mesajul său era adresat viitorului concurent din casa Mireasa.

Alina și Bogdan, întâlnire romantică

Cei doi au dansat și și-au făcut declarații frumoase. Bogdan i-a șoptit la ureche că nimic nu mai contează acum pentru el și că i-a dat lumea peste cap.

Când au fost difuzate imaginile, toți concurenții au urmărit materialul cu sufletul la gură, crezând că la final se vor săruta. Băieții au urmărit în plasmă toată întâlnirea lui Bogdan. Concurentul a declarat că îi place absolut tot la Alina și că o vrea numai pentru el.

Citește și: Proba de karaoke. Petrecere românească în casa Mireasa

"Îmi bătea inima cu 100 la oră.", a afirmat tânărul.

După discuția din platou, Bogdan a fost trimis pe terasa casei ca să-i mai treacă emoțiile, iar acolo a găsit-o pe Alina. Fosta concurentă a reintrat în casă și se află în cunoaștere cu Bogdan, care a cerut insistent reîntoarcerea ei.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 24 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x