Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a plâns

Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă.

colaj de imagini cu andreea si marian de la mireasa sezon 3 Galerie
Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă | Antena 1

Totul a început înaintea petrecerii cu tematică populară, la care toți concurenți au trebuit să poarte costume tradiționale. Andreea, care nu se simțea tocmai bine, a ales să poarte ia cu o pereche de blugi negri, cu tăieturi.

Pentru a o încadra în ținută, fata a legat piesa vestimentara în talie. Acest lucru nu a fost pe placul doamnei Malvina, care i-a spus că-și bate joc de ie.

Pe urmă, după ce Andreea i-a făcut pe plac, mătușa lui Marian, care nici ea nu avea o stare de sănătate excelentă, i-a atras atenția că nu și-a aranjat părul corespunzător. Și de această dată, concurenta i-a făcut pe plac. Și-a prins părul în două codițe, iar în timp ce-l aranja a ajuns lângă decorul organizat de staff unde erau și câteva găini.

Atunci, doamna Malvina i-a zis că ”sperie animalele”, moment în care iubita lui Marina i-a atras atenția asupra faptului că nu-i convine nimic din ceea ce ea face.

Andreea a început să plângă

După ce băieții au intrat în casa fetelor, Andreea și Marian s-au retras în livingul tinerilor, acolo unde au început să se tachineze. La un moment dat, doamna Malvina a apărut în peisaj și i-a îndemnat să participe la activități pentru a nu scădea în sondaje.

Andreea i-a replicat că nu este interesată de voturi și că preferă să fie reală, însă la scurt timp a cedat și a plâns.

Aflată pe terasă, ea a fost consolată de Izabela și Andreea. La vederea materialului, Marian a afirmat că e normal să existe neînțelegeri și că va oferi un răspuns abia după ce va analiza lucrurile.

De pe canapeaua mamelor, doamna Ioana a spus că Andreea e schimbată și că situația lor este similară celei dintre Alin și Adelina. Nu a oferit, însă, și argumente deși iubita lui Marian a rugat-o să facă acest lucru.

Mireasa 2021, sezon 3. Alina a vorbit cu Radu înainte să se întoarcă în competiție pentru Bogdan... Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Mari și Liviu, discuție departe de urechile Mariei: ”Nu ai pic de demnitate?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x