Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și Alin au împlinit o lună de relație. Cum au reacționat doamna Daniela și tatăl fetei

Adelina și Alin au împlinit o lună de relație. Cei doi au sărbătorit cum se cuvine acest eveniment, deși părinții lor se opun relației.

Colaj cu Alin, Adelina și domna Daniela. Adelina l-a îmbrățișat pe Alin la o lună de relație Galerie
Alin și Adelina au împlinit o lună de relație | Antena 1

Prins la mijloc între sentimentele Adelinei și presiunile mamei sale de a încheia relația cu aceasta, Alin încearcă să afle cauza problemei.

Alin a avut o discuție cu mama lui și cu domana Daniela despre Adelina.

Doamna Ioana și domana Daniela o consideră pe Adelina o persoană falsă și l-au sfătuit pe tânăr să aibă grijă în ceea ce o privește

„Oricum te-a îmbrobodit. N-o să fie bine deloc. Lasă că nu s-au sfârșit fetele. De ce să suferi tu și să te mintă? Gândește-te bine că-ți strici și eticheta afară, fraiere. Pentru sentimentele ei să cazi tu de fraier”, i-a spus Daniela fiului său, dându-i exemplul fratelui său care a avut o eperiență asmănătoate cu soția lui.

Nici doamna Ioana nu o place pe Adelina: „Ea e geloasă când primesc fetele ceva. Mie mi s-a părut falsă de la început. Ascunde ceva. Eu îți spun sigur că ascunde ceva”, a spus doamna Ioana.

Doamna Daniela, despre Adelina: „Te-a îmbrobodit”

„Cât era de prietenă cu Andreea, s-a îndepăratat, pentru că Andreei nu-i place că e falsă”, a continuat domana Daniela.

În platoul de la Mireasa Adelina a precizat că nu vrea să se mai lase afectată de comentarii.

Alin: Sunt bine. Mă întăresc. Psihic.

Adelina: Nu vreau să mai las absolut nimic să mă afecteze. Mi-a ajuns și simt că nu mai pot.

Doamna Daniela: M-am liniștit. Nu mă mai bag. Face ce vrea.

În ciuda tuturor obstacolelor, Adelina și Alin au împlinit o lună. Tânăra i-a pregătit o surpriză iubitului, i-a gătit o prăjitură și și-au propus să nu se mai certe și să încerce să fie fericiți împreună.

Iacob Petrișor, tatăl Adelinei: Îmi doresc să iei în calcul distanțarea sau să rupi relația"

Tatăl Adelinei a intrat în direct prin telefon în gala de sâmbătă, 24 aprilie și a îndemnat-o pe Adelina să nu mai plângă și să nu mai sufere. De asemenea, tatăl tinerei a vorbit despre trecutul fetei care a făcut vidochat, specificând că nu este nimic illegal și că nimeni nu ar trebui să arunce cu noroi asupra fiicei lui.

Iacob Petrișor, a spus de asemenea că își dorește să ia în calcul distanțarea, sau să rupă relația cu Alin.

„Am tot încercat să mă mențin departe de toată povestea asta, sperând să ajungă la un final fericit. Îmi doresc să ajungi cu picioarlee pe pământ și să iei în calcul distanțarea sau să rupi relația. Să încerci să-l protejezi pe Alin, el nu are nicio vină. A-l face să se învrăjbească cu familia lui pentru tine nu e un lucru ok. Nu ești prima sau ultima fată care face așa ceva. Sunt zeci de mii de femei care practică meseria astaToți greșim. Omul e făcut din greșeală. Iisus s-a sacrificat pentru oameni””, a spus tatăl Adelinei.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala din 24 aprilie... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 24 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x