Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea Bălan, dezvăluiri despre noua relație. Ce a recunoscut la show-ul matrimonial

Andreea Bălan a fost invitată în gala de sâmbătă, 20 martie 2021 a show-ului matrimonial Mireasa.

Andreea Bălan, într-o bluză neagră, la emisiunea Mireasa și într-o rochie verde la TCDU Galerie
Andreea Bălan a vorbit despre viața ei sentimentală în gala a treia a show-ului Mireasa | Antena 1

Andreea Bălan a primit invitația de a juriza dansurile pregătite de fetele și de băieții din casa Mireasa. Printre momentele de dans, Andreea Bălan a vorbit cu Simona Gherghe și despre viața ei sentimentală și a spus hotărâtă că este îndrăgostită. Totuși, în ceea ce privește măritișul Andreea Bălan spune că mai așteaptă, dar nu exclude posibilitatea organizării acestui eveniment în viitor.

Andreea Bălan le-a dat un sfat tinerilor care participă la show-ul matrimonial Mireasa, în speranța că își vor găsi sufletul percehe. Andreea Bălan le-a spus tinerilor să se căsătorească din dragoste și să fie toleranți în ceea ce privește defectele partenerului.

Vezi mai mult eimagini în Galeria FOTO

Andreea Bălan a fost invitată la show-ul Mireasa

„Să se căsătorească din dragoste, pentru că dacă nu o vor face din dragoste nu au cum să rămână împreună. E foarte important să vă cântăriți bine sentimentele, să vă dați seama ce simțiți și să vă căsătoriți din dragoste. Cu toții greșim în viață. E foarte important să fii tolerant și să-ți dais ema că dacă tu ai defecte și persioana de lângă tine are defecte și să ne acceptăm așa cum suntem”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 20 martie 2021

Simona Gherghe a luat-o la întrebări despre viața sentimentală și pe invitata Andreea Bălan, nu numai pe concurenți. Așadar, prezentatoarea a fost curioasă să afle dacă Andreea Bălan are vreun gând de măritiș.

Cum a răspuns Andreea Bălan la întrebarea „Te măriți”

„Tu te măriți? Ai venit la emisiunea Mireasa, trebuie să te întreb”, a întrebat Simona Gherghe.

Vedeta a spus „nu” râzând, dar a completat ulterior: „Evident că la un moment dat, peste câțiva ani buni, da, de ce nu”.

Totuși, Andreea Bălan a avut și un răspuns afirmativ în discușia cu Simona:

„Important e că ești îndrăgostită”, i-a spus Simona Gherghe Andreei Bălan.

„Da”, a răspuns Andreea Bălan cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Prima declarație de dragoste publică a lui Tiberiu Argint pentru Andreea Bălan. Ce și-au spus cei doi de Dragobete

Andreea Bălan a povestit că iubitul ei este un bun dansator și că ea a început să schieze, pentru că el este un împătimit al acestui sport.

Nu este prima dată când Andreea Bălan își exprimă sentimentele față de iubitul ei. Deși nu i-a rostit numele în public și nici nu s-au afișat împreună, Andreea Bălan și omul de afaceri Tiberiu Argint și-au transmis pe rețelele sociale mesaje de dragoste. De Dragobete Tiberiu Argint i-a scris Andreei Bălan: Sărbătorim când mă întorc. Te iubesc”, iar Andreea Bălan a răspuns: „Și eu”.

Andreea Bălan a fost prezentă la show-ul matrimonial Mireasa pentru a juriza două dansuri relaizate pe două dintre piesele ei de suflet. Fetele din casa Mireasa au dansat pe piesa „Moșule, ce tânăr ești”, iar băieții pe versurile melodiei „Liberă la mare”.

Într-un final Andreea Bălan le-a desemnat câștigătoare pe fete.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au făcut jocul alegerii și au spus cu ce fată își doresc o întâlnire

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 20 martie 2021... Mireasa 2021, sezon 3. Motivele din spatele nominalizărilor făcute de mame în Gala din 20 martie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x