Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Motivele din spatele nominalizărilor făcute de mame în Gala din 20 martie 2021

Mamele de la Mireasa sezon 3 au explicat motivele din spatele nominalizărilor făcute în Gala de sâmbătă, 20 martie 2021.

mamele si fetele de la mireasa sezon 3 cand au facut nominalizari Galerie
Mamele de la Mireasa sezon 3 au explicat motivele din spatele nominalizărilor făcute în Gala de sâmbătă, 20 martie 2021 | Antena 1

Doamna Malvina a numit-o pe Costinela pentru că este mult mai în vârstă decât nepotul său, cu toate că, spune ea, o place foarte mult pe concurentă.

Ea a specificat că frumoasa Costinela se potrivește foarte bine cu Marian pentru că ”este înaltă, matură” și că are ce învăța de la ea. Cu toate acestea, este conștientă de faptul că nepotul său dorește o parteneră de vârsta sa.

De cealaltă parte, Marian a adăugat că fata este frumoasă și a confirmat cele zise de doamna Malvina.

Citește și: Valentin a sărit gardul, încălcând regulamentul. Ce sancțiuni au primit concurenții

Doamna Daniela a declarat că a nominalizat-o pe Ana Maria tot după aceleași criterii. Ea crede că nu se potrivește cu Alin, fiul său.

Mamele au făcut pentru prima dată nominalizări

După două săptămâni petrecute în casa Mireasa a venit și prima gală eliminatorie din acest sezon, moment primit cu tristețe de băieții care consideră că nu au avut suficient de mult timp pentru a le cunoaște pe toate fetele.

Totuși, băieții au avut o opinie în ceea ce privește fata alături de care nu s-ar vedea într-o relație, iar cei mai mulți au spus că având în vedere că Deea are 32 de ani, nu s-ar vedea formând un cuplu cu ea.

Citește și: Care este adevăratul motiv pentru care Izabela a plâns după ce a auzit cum a descris-o Valentin

Totuși, mamele au fost cele care au decis ce fată părăsește competiția, iar acestea nu au avut voie să se consulte între ele.

Cum au nominalizat mamele de la Mireasa sezon 3

Doamna Mari a nominalizat-o pe Deea. Doamna Vctoria a nominalizat-o tot pe Deea. Doamna Ioana a spus că vrea ca acasă să plece Adelina. Doamna Daniela a nominalizat-o pe Ana Maria. Doamna Malvina a nominalizat-o pe Costinela.

Citește și: Jocul Adevăr și Provocare a pornit discuții între fete și băieții. Înțepături între Ionuț și Andreea

Deea a fost prima fată eliminată din competiție, aceasta fiind nominalizată de doamna Mari, cea care a fost votată „Mama Săptămânii”.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea Bălan, dezvăluiri despre noua relație. Ce a recunoscut la show-ul matrimonial... Mireasa 2021, sezon 3. Jocul Adevăr și Provocare a pornit discuții între fete și băieții. Înțepături între Ionuț și Andr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x