Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze, declarație de iubire pentru Izabela: ”Mi-a picat fața”

Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 luptă să construiască o relație solidă, iar primele dovezi de iubire încep să apară.

colaj de imagini cu blaze si izabela de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 luptă să construiască o relație solidă, iar primele dovezi de iubire încep să apară | Antena 1

Recent, Blaze i-a făcut iubitei sale o declarație care a lăsat-o fără cuvinte. Cei doi se aflau pe terasă, acolo unde Izabela s-a retras plângând după ultimul concurs.

Cu doar o replică, tânărul a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze. Întreaga întâmplare a fost rememorată de Izabela în dormitor.

”Mi-a făcut o fază ieri Blaze am rămas proastă. Eram eu supărată de faza cu concursul, stăteam eu în legea mea și iese Blaze afară. Mă vede că sunt supărată, eu plângeam. Vine, îmi dă ochelarii jos, mi-a zis: nu mai plânge, nu vreau să te văd așa. La un moment dat îmi spune că ”tu ești tot și te iubesc, mami”.

Citește și: Alina și Alin au fost la date. Cum a reacționat Adelina după ce a văzut imaginile

Mi-a picat fața, zâmbeam așa ca o tâmpită. A zis că mi-a dat inima lui și să văd ce fac. Sunt mai amorezată decât eram”, i-a povestit Izabela Costinelei.

Ce părere are mama Izabelei despre relația fiicei sale cu Blaze

În urmă cu o lună, Blaze și Izabela s-au declarat un cuplu, în timpul unei Gale săptămânale. Mama fetei, doamna Ramona, și-a spus părerea despre relația celor doi la scurt timp.

”Ce văd acolo, mie îmi place. Blaze este exact genul de băiat pe care Iza l-ar vrea pentru toată viața. Eu îl văd pe Blaze rămănând în România. Nu cred că s-au grăbit. Îl văd pe AntenaPlay, e un băiat cu o inimă imensă, un băiat sincer, romantic. Într-un cuvânt, un om curat. Eu așa l-am văzut și rareori mă înșel.”, a afirmat mama Izabelei.

Citește și: Doamna Mari și Liviu, discuție departe de urechile Mariei: ”Nu ai pic de demnitate?”

Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Alin au fost la date. Cum a reacționat Adelina după ce a văzut imaginile... Mireasa 2021, sezon 3. Daniela s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt ”jignitor” la adresa lui Alin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x