Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Mari și Liviu, discuție departe de urechile Mariei: ”Nu ai pic de demnitate?”

Doamna Mari l-a mustrat pe Liviu pentru atitudinea adoptată după dezvăluirile făcute de fosta lui soție. Cei doi au discutat departe de urechile Mariei.

colaj de imagini cu liviu, maria si doamna mari de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Mari l-a mustrat pe Liviu pentru atitudinea adoptată după dezvăluirile făcute de fosta lui soție | Antena 1

”Nu ai niciun fel de mândrie, de demnitate? Serios? Ai zis că mergem acasă dacă ceva nu este în regulă. Și nu este în regulă. Trebuie să-i explici fetei că trebuie să plecăm.”, i-a spus doamnei Mari lui Liviu.

După difuzarea materialului, doamna Mari a susținut că a depășit momentul și că declarațiile respective erau făcute la nervi.

”Eram supărată pentru că până acum nu am avut neșansa să aud lucruri despre Liviu. Nu are demnitate pentru să suportă să fie denigrat. Nu sunt lucruri adevărate. Atunci a fost la cald, eram foarte supărată, agitată.

Sunt foarte afectată când se vorbește urât despre Liviu. Am auzit ce a zis mama Mariei. Nu aș fi putut suporta să-l jignească iar părinții Mariei”, a spus mama băiatului în emisia live, după difuzarea materialului.

Citește și: Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a plâns

Supărată pentru că i-a menționat pe părinții săi, care erau acuzați că au vorbit într-un mod neplăcut cu fiul doamnei Mari, Maria a negat cele spuse de mama iubitului său.

”Am mai zis și nu am zis, cred că doamna Mari ar fi mai liniștită dacă noi ne-am opri”, a precizat Maria.

Ce a spus mama Mariei despre trecutul lui Liviu

Mama Mariei a părut foarte afectată de trecutul lui Liviu și își dorește ca fiica sa să părăsească competiția Mireasa sezon 3.

”Vă rog frumos să o eliminați, să meargă fata mea acasă. Eu îmi doresc din tot sufletul să o voteze, să meargă fata mea acasă. Nu vreau să stea un minut lângă o persoană cum e Liviu. Vă rog frumos, nu mai vreau să aud de persoana asta. Nu mai vreau să se căsătorească. Fata mea nu știe nimic din ce se întâmplă. El a ascuns tot.

Citește și: Alina a vorbit cu Radu înainte să se întoarcă în competiție pentru Bogdan

El dacă era un băiat sincer, cum i-a spus și fata mea tot adevărul, trebuia să îi explice și ei. (...) Poate să creadă cine ce-o vrea, eu îmi vreau copilul acasă. Dacă Maria află toată realitatea, nici ea nu mai vrea să-l mai vadă pe Liviu niciodată.”, a spus Ioana, mama Mariei.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a... Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Alin au fost la date. Cum a reacționat Adelina după ce a văzut imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x