Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela au recunoscut că formează al patrulea cuplu! Cum s-au dat de gol cei doi

S-a anunțat al patrulea cuplu din casa Mireasa, de această dată format din Blaze și Izabela, care s-au dat de gol chiar în fața lui Connect-R. 

Blaze și Izabela formează al patrulea cuplu din casa Mireasa

Antena 1

Seara în care s-au stins brusc luminile în casa Mireasa a adus surprize pentru concurenții sezonului 3.

În timp ce alți concurenți erau ocupați cu un joc de adevăr sau provocare, Marian și Andreea, Liviu și Maria și, acum, Blaze și Izabela, se pare că au făcut primii pași pentru a forma cupluri.

Blaze și Izabela s-au dat de gol că formează un cuplu de față cu Connect-R

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, concurenții au avut parte de o surpriză atunci când invitatul special din această zi a fost Connect-R.

Citește și: Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

Concurenții au avut oportunitatea să câștige o oră în afara casei Mireasa și câștigătorii de azi au fost chiar Blaze și Izabela, aleși de Connect-R.

Atunci când au aflat că sunt marii câștigători, cei doi s-au sărutat, în văzul tuturor, spre surprinderea Simonei și a celorlalți concurenți.

Toți au părut încântați de noua relație și Connect-R chiara glumit că poate să vină să le cânte la nuntă.

Marian și Andreea au decis să formeze al treilea cuplu din casa Mireasa, în timpul Galei din 3 aprilie 2021

La fel ca în cazul celui de-al doilea cuplu, format de Liviu și Maria, Marian și Andreea au ezitat puțin să dea un răspuns clar atunci când au fost întrebați de Simona care e statutul relației lor, în cadrul Galei Mireasa din 3 aprilie 2021.

Citește și: Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile

Marian a vrut să o lase inițial pe Andreea să dea un răspuns, însă aceasta a declarat că ”bărbatul trebuie să spună primul”.

Într-un final, cei doi au decis să formeze cel de-al treilea cuplu din casa Mireasa, spre încântarea tuturor. Și doamna Malvina părea încântată de începutul relației fiului ei cu Andreea, așa cum a spus și in fața Simonei.

Ultimele știri