Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Telespectatorii și-au exprimat voturile și una dintre fete a fost nevoită să părăsească definitiv competiția.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv Galerie
Simona Gherghe | Antena 1/Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Publicul a avut timp o săptămână să râspundă la sondaj și să aleagă cine dintre Anamaria și Alina va pleca acasă.

În gala Mireasa din 12 iunie 2021, telespectatorii și-au exprimat preferința în legătură cu cine trebuie să părăsească competiția: Ana Maria sau Alina. Votul publicului și-a spus cuvântul și fata care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă

Deși au fost la un pas de eliminare Anamaria și Alina, niciuna dintre ele nu a plecat. Alina a obținut cele mai multe voturi la sondaj, iar Anamaria urma să fie cea care părăsește emisiunea, însă s-a clasat pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor, motiv pentru care pericolul spre eliminare s-a dus către acea concurentă care s-a clasat pe ultimul loc în în alegerea celor de acasă.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit

Costinela a fost eliminată din casa MIreasa, deși își dorea un parcurs mai lung pentru a-și găsi dragostea. Aceasta atrăit momente unice, însă drumul ei se oprește. Concurenta a aplaudat de fericire, deși o parte dintre concurenți erau triști.

Costinela a părăsit definitiv competiția Mireasa. Cu 11,32% în voturile publicului, aceasta s-a clasat pe ultimul loc în topul preferințelor, motiv pentru care parcursul ei în competiție s-a oprit.

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final. Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată Andreea

Locul 2: Anamaria, care a fost salvată de la eliminare

Locul 3: Alina

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa 2021, sezon 3. Ce a spus Costinela despre Ionuț și relația lor, după eliminare. Fata a rămas cu un gust amar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x