Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți Galerie
Mireasa | Antena 1/Mireasa

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 12 iunie 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 12 iunie 2021

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Daniela. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare. Doamna a primit vestea cu bucurie și spare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

"Multumesc tuturor! M-ați lăsat fără cuvinte", a spus doamna Daniela.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată Andreea

Locul 2: Anamaria, care a fost salvată de la eliminare

Locul 3: Alina

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bărbatul

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 12 iunie 2021, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț, în aplauzele tuturor din studio.

Locul 2: Liviu

Locul 3: Marian și are imunitate

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit... Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x