Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are mama Izabelei despre conflictele dure pe care fiica sa le are în casa Mireasa

Mama Izabelei, doamna Ramona, a discutat la Urzeala Soacrelor despre conflictele în care fiica sa a fost implicată în competiția Mireasa.

colaj de imagini cu izabela si blaze alaturi de mama fetei Galerie
Mama Izabelei, doamna Ramona, a discutat la Urzeala Soacrelor despre conflictele în care fiica sa a fost implicată în competiție | Antena 1

”Izabela a pornit cu stângul, din păcate. Nu vreau să mă repet, Izabela a simțit o atracție pentru Liviu, dar și-a dat seama că nu e ceea ce vrea. Mie îmi place ce văd. (...) Dacă își spune punctul de vedere, asta nu înseamnă că se ceartă. Dacă ați văzut pe Antenaplay, Izabela avea o discuție cu Adelina, pe un ton calm. A intervenit Maria și atunci normal că a explodat.

Hai să fim oameni. Nu poți să fii calm când vezi că cineva se bagă peste tine în discuții. Maria era nevinovată în toată situația aia?! Maria a fost cea care a început. Eu nu țin cu nimeni.”, a spus mama concurentei despre conflictul acesteia cu Maria și Adelina, la Antena Stars.

De la ce a pornit cearta dintre Izabela și Maria

Zilele trecute, Izabela s-a arătat foarte deranjată de faptul că Maria și, ulterior, Adelina au trimis băieților bilețele. Tânăra știa că acest lucru contravine regulamentului și se temea că vor exista sancțiuni.

”Te pup. Somn ușor! Cu drag, Maria.”, a notat fata pe un bilețel destinat lui Liviu.

Asta a dus la un întreg scandal, cu țipete și injurii, care au ajuns și la urechile băieților.

Citește și: Duel pe nevăzute la praba individuală. Ce fată va petrece o noapte în casa băieților

”Adelina, nu mai faceți prostii. Eu nu am chef să se anuleze mâine ceva din cauza voastră. Atât am zis! Cu glumele voastre, anulează mâine tot.”, a afirmat nervoasă Izabela.

Maria nu s-a lăsat mai prejos: ”Nu cred că este cazul să vorbești tu. Era vorba și de mine. Izabela, dacă mai urli la mine te desființez. Ai înțeles, fată? Ești o mahalagioaică”.

Izabela a comentat apelativul pe care ”rivala” sa i l-a adus: ”Să fie sănătoasă. Maria își arată adevărata față. Eu am zis de la început că e o falsă. Maria nu e o femeie finuță. Deloc! În fața camerelor, este”.

Citește și: Mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapă

”Izabela poate să scoată ce e mai rău din mine. Am urlat și eu puțin la ea, mă enerva că a ridicat tonul la mine. Nu permit.”, a mai zis Maria.

Ce părere are mama Izabelei despre relația fiicei sale cu Blaze

Blaze și Izabela s-au declarat un cuplu, în timpul Galei de sâmbătă. Mama fetei, doamna Ramona, a spus la Urzeala Soacrelor ce părere are despre relația celor doi.

Citește și: Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina

”Ce văd acolo, mie îmi place. Blaze este exact genul de băiat pe care Iza l-ar vrea pentru toată viața. Eu îl văd pe Blaze rămănând în România. Nu cred că s-au grăbit. Îl văd pe AntenaPlay, e un băiat cu o inimă imensă, un băiat sincer, romantic. Într-un cuvânt, un om curat. Eu așa l-am văzut și rareori mă înșel.”, a afirma mama Izabelei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Băieți vs Fete, regulile jocului lui Dima Trofim... Mireasa 2021, sezonul 3. Marian, dezvăluiri despre femeia din viața lui. Ce spune Valentin despre Anamaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x