Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă

O nouă concurentă a trecut pragul competiției matrimoniale Mireasa sezon 3. Este vorba despre Ruxi, o tânără superbă, care s-a arătat interesată de doi băieți implicați într-un cuplu.

colaj de imagini cu ruxi de la mireasa Galerie
Ruxi, o tânără superbă, care s-a arătat interesată de doi băieți implicați într-un cuplu | Antena 1

În urmă cu câteva zile, concurenții au putut urmări câteva imagini cu Ruxi, fără să-i vadă fața. Tânăra părea hotărâtă să lupte pentru doi băieți din casă, respectiv Marian și Liviu.

Tânăra n-a părut deranjată de faptul că cei doi au cuplu și i-a invitat la o întâlnire. Liviu a refuzat și Marian nu a știut ce să răspundă, dar Andreea i-a zis că poate merge dacă îi aduce mâncare, așa că s-a conformat și s-a văzut cu Ruxi.

Citește și: Deși inițial a negat, Liviu a recunoscut că a vorbit cu Carina. Reacția Mariei

”Am avut o singură relație, de 1 an și jumătate. Părinții nu m-au lăsat să am iubit până la 18 ani. Sunt zodia Scorpion și oamenii spun că sunt arogantă. Îmi place să mă simt independentă. La 21 de ani, părinții mi-au oferit tot ce am.”, a spus Ruxi.

Fata a spus că are câțiva preferați în casa Mireasa și a explicat de ce i-a ales pe Liviu și Marian.

”Dacă găsesc persoana potrivită, o să fac pasul. Există și un top. Mi-a plăcut numele lui Liviu și la Marian pentru că a zis că nu va mai intra nicio fată mai frumoasă decât Andreea. Mama m-a susținut să vin la Mireasa, tata nu. Sunt Scorpion și cred că o să fac față în casa Mireasa.”, a mai explicat ea.

Citește și: Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Mireasa 2021, sezon 3. Deși inițial a negat, Liviu a recunoscut că a vorbit cu Carina. Reacția Mariei... Mireasa 2021, sezon 3. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 17 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x