Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas

La doar câteva ore după ce Ionuț a informat-o pe Romina de la Mireasa sezon 3 că nu mai formează un cuplu, fata a mers și l-a convins să-i mai dea o șansă.

colaj de imagini cu romina si ionut cand se impaca Galerie
La doar câteva ore după ce Ionuț a informat-o pe Romina de la Mireasa sezon 3 că nu mai formează un cuplu, fata a mers și l-a convins să-i mai dea o șansă | Antena 1

Ionuț tocmai terminase sesiunea de exerciții când Romina s-a apropiat de el și a încercat să fie drăgăstoasă. S-a lovit, însă, de răceala băiatului care a cedat după mai mult insistențe.

Într-un final, el a luat-o în brațe și i-a răspuns afirmativ la întrebarea ”Mă iubești?”. După ce a făcut duș, fiul doamnei Victoria s-a retras cu partenera sa pe terasă unde i-a spus ce nemulțumiri are.

”Nu mi-a plăcut cum ai procedat în live. Nu vreau să se mai repete. Nu trebuie să dai dreptate altei persoane. În rest, nu am alte chestii să-ți reproșez. Mă deranjează când nu recunoști. Dacă îți zic că niște chestii nu sunt în regulă, nu sunt.”, a spus Ionuț, făcând referire la faptul că Romina nu i-a ținut partea în live, când a ”mustrat-o” pe doamna Ioana.

De cealaltă parte, concurenta a lansat un avertisment pe care l-a menționat și în emisia live.

”Sper să fie ultima oară din gura ta că vrei să te desparți. Știu că a fost la nervi. Să nu te mai aud că vorbești așa”, a replicat Romina.

Citește și: De ce lipsesc Andreea și Marian din emisia live din 13 iulie

De ce s-au despărțit Romina și Ionuț pe 12 iulie 2021

În emisia de luni, 12 iulie 2021, Romina și Ionuț de la Mireasa sezon 3 și-au spus ”adio”, după o discuție în contradictoriu avută în timpul live-ului.

”Eu îi respect decizia. Odată ruptă pauza, luată la nervi, am zis ca e ok pentru că era situația tensionată. Acum ia singur decizia, o respect”, a spus Romina.

Ionuț, vizibil nervos, a replicat dur: ”Acum vreau să fie definitiv. Nu se întâmpla prea ușor (n.r. să renunțe la logodnă). Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație, s-au repetat. Înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Am mai spus, oricât țin la cineva, dacă văd ceva grav...”

Citește și: Doamna Malvina a revenit în competiție. Nu va mai locui cu fetele și mamele

Logodnica lui Ionuț a afirmat că nu se aștepta la acesta decizie, venită parcă de nicăieri.

”Nu mă așteptam.”, a spus Romina, care a reiterat că-i va respecta decizia.

”Asta este, am mai zis. Aici îmi este foarte greu să fac o relație. I-am zis anumite lucruri, a zis că ea nu ține cont”, a repetat Ionuț, care a adăugat că iubita sa a avut un gest deplasat față de Blaze.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Malvina a revenit în competiție. Nu va mai locui cu fetele și mamele... Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsesc Andreea și Marian din emisia live din 13 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x