Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Malvina a revenit în competiție. Nu va mai locui cu fetele și mamele

Doamna Malvina de la Mireasa sezon 3 a revenit în competiție, la câteva zile după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

colaj de imagini cu malvina si marian de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Malvina de la Mireasa sezon 3 a revenit în competiție, la câteva zile după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale | Antena 1

Doamna Malvina a revenit în competiție, după ce s-a operat la picior. Aceasta nu va mai locui în casa fetelor și a mamelor pentru că îi este greu să urce scările.

Astfel, aceasta s-a mutat în casa băieților. ”M-am mutat la Liviu în cameră, la parter”, a explicat doamna Malvina.

Doamna Malvina nu se mai afla în casa Mireasa sezon 3 de sâmbătă, 3 iulie 2021. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale și trebuia să rămână câteva zile pentru a se recupera, astfel că a petrecut o săptămână în spital.

După operație, mătușa lui Marian a sunat pentru a explica cum se simte: ”Mă uit la cei frumoși și tineri că nu mai au răbdare. Sunt bine, mulțumesc. Mă pregătesc pentru atletism. Încă nu știu, sunt abia 24 de ore de la intervenție. A fost un succes. Să aibă mai multă răbdare că dacă ar fi unde sunt eu, și-ar da seama că e mai bine acolo. Să-și adune forțele și să fie mai toleranți unul cu celălalt. Îmi e dor de toți colegii de grupă”.

Citește și: De ce lipsesc Andreea și Marian din emisiunea de astăzi. Ce se întâmplă cu cei doi

Drama doamnei Malvina de la Mireasa sezon 3

Doamna Malvina, mătușa lui Marian, și-a pierdut copilul la doar 23 de ani și o bună perioadă a fost în căutarea oricărui mijloc prin care să poată să treacă mai ușor peste pierderea care i-a dat lumea peste cap.

La emisiunea Mireasa - Urzeala soacrelor, mătușa lui Marian a dezvăluit că era la un pas de nebunie și ar fi făcut orice să poată reveni cu picioarele pe pământ după ce și-a îngropat copilul.

Ce a ajutat-o pe mătușa Malvina a fost vizita într-o locație în care se afla o altă mamă, care își pierduse, la rândul ei, copilul. Cele două au stat la povești, iar femeia îndoliată i-a mărturisit că trebuie să accepte pierderea copilului, deoarece Dumnezeu a fost cel care i l-a pus în pântece și tot Dumnezeu i l-a luat.

”Să știți că asta m-a ajutat. Și de câte ori îmi vine dor de Rami și îmi vine tot timpul, dar el trăiește în sufletul meu, îmi pun această întrebare: Te crezi mai presus decât Maica Domnului? Asta e”, a adăugat doamna Malvina.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au despărțit la doar câteva zile de la logodnă... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x