Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Fetele și băieții nominalizează doi concurenți pentru eliminare. Ce propuneri s-au făcut

Simona Gherghe a venit cu o situație neașteptată pentru concurentele de la Mireasa. Fetele trebuie să nominalizeze și băieți și fete! Cum au fost voturile.

Mireasa 2021, sezon 3. Fetele și băieții nominalizează doi concurenți pentru eliminare. Ce propuneri s-au făcut Galerie
Mireasa | Antena 1

Situație neașteptată în casa Mireasa. Fetele au început nominalizarea și au scris pe bilete atât numele fetei pe care o nominalizează spre eliminare, cât și numele băiatului.

Adelina a declarat că nu se simte deloc bine să nominalizeze și că este copleșită de emoții, însă nu doar ea, ci și restul fetelor care nu s-au așteptat ca ele să decidă parcursul în emisiune a doi concurenți.

Alina a declarat că este sigură de faptul că fetele o vor vota, însă merge cu capul înainte și așteaptă să vadă rezultatele.

Cum au nominalizat fetele

Maria conideră că acasă ar trebui să plece astăzi Ionuț și Alina. Nominalizările Izabelei au luat prin surprindere: Ionuț și Alina.

Andreea este de părere că nu mai are ce căuta în emisiune Alin și Adelina.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu au avut un date. Despre ce au vorbit și cum s-au simțit

Alina a nominalizat pe Ionuț și Andreea spre eliminare. Adelina vrea să plece acasă astăzi Liviu și Maria. Costinela a nominalizat pe Alina și Bogdan spre eliminare. Ana Maria a nominalizat pe Ionuț și pe Costinela.

Ionuț are patru nominalizări. Alina trei nominalizări, iar Adelina, Maria și Costinela și Andreea o nominalizare

Ce nominalizări au făcut băieții

Ionuț conideră că acasă ar trebui să plece astăzi Alina și Bogdan. Liviu vrea să plece acasă astăzi Andreea și Ionuț. Blaze a nominalizat pe Ionuț și Alina spre eliminare. Marian a nominalizat pe Ionuț și Costinela. Bogdan conideră că acasă ar trebui să plece astăzi Ionuț și Alina. Alin a nominalizat pe Liviu și Maria spre eliminare.

Ionuț are 8 nominalizări în total.

Alin are 6 nominalizări.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela, în lacrimi. Regretă gestul pe care l-a făcut față de Blaze: "Nu îl merit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x