Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au discutat Adelina și Alin cu sora tânărului, după emisiune: „Fii mai hotărât”

Alexandra, doamna Daniela, Alin și Adelina au avut o discuție în afara platoului emisiunii Mireasa.

Colaj cu Adelina, Alin, Alexandra și doamna Daniela Galerie
Adelina, Alin și doamna Daniela au avut o discuție cu Alexandra | Antena 1

Alexandra a venit în emisiunea Mireasa, pentru a face clarificări referitoare la relația dintre fratele ei și Adelina. După emisiune, discuțiile au continuat, iar Alexandra a avut câte un sfat atât pentru mama și fratele ei, cât și pentru iubita lui Alin.

„O văd pe mama foarte supărată. Ai primit scrisoarea aia de la mine. Nu te-a pus nimeni să alegi între ea și familie. Nu mai spune lucruri grele. Alin, de ce nu lași de la tine. Noi ți-am dat niște sfaturi. De ce te-ai despărțit de ea. Într-adevăr se vede că tu o iubești. Tu ești foarte slab în dragoste, tut e lași manipulat. Tu trebuia să te duci la mama să-I spui că ai sentimente pentru fata asta”, i-a spus Alexandra fratelui său. „Știi că nici familia ta nu-l vrea pe Alin? Totul depinde de voi”, i-a spus Alexandra Alinei.

Ce l-a sfătuit Alexandra pe Alin

Alexandra a avut câte un sfat pentru fiecare. Pe fratele ei, Alexandra l-a sfătuit să fie mai hotărât și să spună lucrurilor pe nume, iar pe mama ei a îndemnat-o să fie mai detașată și mai zâmbitoare:

„Mamă, schimbă-ți comportamentul. Fii zâmbitoare, lasă-I în pace să facă ce vor. Nu mai fi atât de nervoasă. Adelina, încearcă să te axezi doar pe Alin. Alin, fii mai hotărât. Zici că ești cea mai mare diva, nu avem cum să nu ne consumăm”, a spus Alexandra înainte de a pleca.

Alexandra a venit să discute cu fratele ei, în casa Mireasa

„Eu îl cunosc foarte bine și știu ce poate și ce nu poate el. Eu sunt mult mai în măsură să vorbesc cu el. Eu pe Alin îl văd singurul vinovat din toată această poveste. Nu știe să spună lucrurilor pe nume. El a spus că s-a lăsat influențat de familie, prin scrisoarea de afară. Noi ți-am dat anumite sfaturi. Ce ne doare cel mai rău e că Adelina ne-a înjurat foarte rău. Nu știu cum îți permiți tu să-i vorbești la pertu mamei. A inițiat această luptă și Alin nu a luat o decizie. Mamei i-a ajuns. Eu nu am văzut-o pe mama așa supărată niciodată. Eu îl susțin în continuare, este fratele meu. Alin nu are experiență în dragoste, iar Adelina este prea experimentată”, a declarat Alexandra, sora lui Alin.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Anamaria au decis să formeze un cuplu

Alexandra și-a spus și părerea referitoare le supărarea doameni Daniela.

„Mama e supărată nu pentru că te-ai împăcat cu Adelina ci pentru că nu te-ai dus la ea de la început. Nu știi să faci diferența dintre iubirea de mama și iubirea de iubită. Tu trebuia să-I spui mamei că o iubești pe fata asta. Tata nu este de acord cu relația pentru că a văzut anumite poze și nu îi convine ca tatăl să vadă asemenea ipostaze înaintea fiului”, a spus Alexandra.

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Costinela, în tatonări. Ce spune doamna Victoria despre o posibilă relație între cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu au avut un date. Despre ce au vorbit și cum s-au simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x