Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alina și Radu au avut un date. Despre ce au vorbit și cum s-au simțit

Alina și Radu au avut o întâlnire în afara casei Mireasa.

Alina și Radu la întâlnire Galerie
Alina și Radu au avut o întâlnire | Antena 1

Alina și Radu s-au conoscut mai bine, după ce au avut parte de un date. Tânărul de 27 de ani și-a început întâlnirea cu un compliment.

„Wow cât ești de frumoasă! Mai frumoasă decât priveliștea!”, a început Radu întâlnirea.

Mai întâi, cei doi au discutat despre experiența în casa Mireasa, iar apoi despre fostele relații:

„Am învățat să fii temperat. În rest să fii tu, să faci ceea ce simți”, a spus Alina despre experiența din casa Mireasa.

Alina a povestit că a trăit acum 5 ani o poveste de dragoste acum 5 ani.

Despre ce au vorbit Alina și Radu la întâlnire

„Ultima relație a mea a fost acum 5 ani. Ne certam, plus că se mai auzea cu fosta”.

Radu a vorbit și el despre ultima relație, dar a spus și c eîși dorește de la o viitoare relație:

„Ultima mea relație a durat 1 an și 4 luni, până în august. De la viitoarea iubită mă aștept să fie destul de matură atunci când trebuie, nu mereu. Să fie glumeață, să râdă, să glumească

„La mine trebuie să fie sinceritate, respect, să fie răbdător”, a spus și Alina.

După întâlnire, Radu și Alina au avut cuvinte de laudă unul despre celălalt:

„Am rămas surprinsă plăcut”, a spus Alina. „Are câteva chestii care mie îmi plac la o femeie. Aș vrea să o cunosc mai mult de atât”, a spus Radu.

Radu este noul concurent din casa Mireasa

Fetele sunt încă sceptice în ceea ce privește revenirea Alinei în casă, mai ales că ea a oprit procesul de cunoaștere cu Bogdan. În vreme ce Izabela crede că tânăra nu îl place atât de mult pe Bogdan, Andreea l-a adus în discuție pe Radu, băiatul pe care acestea l-au cunoscut în Gala în care au fost rugate să aleagă un băiat care să intre în competiție.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Se pare că Alina a ținut legătura cu el după eliminare, lucru pe care l-a recunoscut în emisia live din data de 26 aprilie 2021.

Ea a afirmat că Radu i-a scris și că în urmă cu doar câteva ore i-a urat ”La mulți ani” prin intermediul camerei. Ba mai mult, de emoții a pronunțat numele lui Bogdan, însă mesajul său era adresat viitorului concurent din casa Mireasa.

Acesta vrea alături de el o femeie puternică și frumoasă. El nu vine cu mama sa în casă, aceasta rămânând în Anglia din cauza job-ului. Este pasionat de bodybuilding și vrea pe viitor să dezvolte o afacere din această pasiune.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi

A cunoscut multe nume mari din industria showbiz-ului, lucru care l-a ajutat să se dezvolte personal și profesional. Are un băiețel de 2 ani și jumătate și este cea mai mare bucurie a sa.

Își dorește o femeie înțelegătoare și care să-l accepte cu tot ceea ce înseamnă el. Iubește animalele și spune că are o conexiune specială cu ele. Acesta a absolvit un liceu cu profil veterinar, iar slăbiciunea lui sunt caii.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au discutat Adelina și Alin cu sora tânărului, după emisiune: „Fii mai hotărât”... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria au avut parte de noi tensiuni. Cum și-a justificat tânărul tăcerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x